Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Криськова, Лариса Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Kryskova, Larysa | - |
dc.contributor.author | Маглевич, Михайло Васильович | - |
dc.contributor.author | Mahlevych, Mykhailo | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T15:05:47Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T15:05:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.date.submitted | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Маглевич М.В. Проєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М.В. Маглевич. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42054 | - |
dc.description.abstract | Завданням кваліфікаційної роботи передбачено розрахунок виробництва батона «Нива» з борошна пшеничного вищого сорту, масою 0,4 кг, та булочки «Слоїстий завиток» також з борошна пшеничного вищого сорту, масою 0,3 кг. В розділі під номером 1 кваліфікаційної роботи приведено технологічну частину, а саме: вибір, обґрунтування та опис технологічних схем, опис зберігання та підготовки сировини до виробництва. Проведенні розрахунки технологічної частини, де вибрано печі та визначено їх продуктивність, обраховано пофазні та виробничі рецептури, вихід виробів, витрати сировини, площі для їх зберігання та технологічне обладнання. В другому розділі описано техніко – економічне обґрунтування проекту. Третій розділ містить в собі невеликий опис заходів з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності. Список використаної літератури подано у кінці роботи. | uk_UA |
dc.description.abstract | The task of the qualification work is to calculate the production of the "Nyva" loaf from high-grade wheat flour, weighing 0.4 kg, and the "Layered curl" buns, also from high-grade wheat flour, weighing 0.3 kg. Section number 1 of the qualification paper contains the technological part, namely: selection, justification and description of technological schemes, description of storage and preparation of raw materials for production. Calculations of the technological part were carried out, where furnaces were selected and their productivity was determined, phase and production formulations, product output, raw material consumption, storage areas and technological equipment were calculated. The second section describes the technical and economic justification of the project. The third section contains a short description of measures on the basics of labor protection and life safety. The list of used literature is given at the end of the work. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ .. 5 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .. 6 1.1 Обґрунтування з переоснащення цеху … 6 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми .. 6 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів …. 8 1.4 Технологічні розрахунки … 11 1.4.1 Вихідні дані … 11 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 14 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур … 16 1.4.4 Розрахунок виходу виробів … 22 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ..29 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .. 37 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 41 1.5 Технохімічний контроль виробництва .. 47 2. ТЕХНІКО – ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ … 51 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 54 Список використаних джерел ..56 | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | батон «Нива» | uk_UA |
dc.subject | булочки «Слоїстий завиток» | uk_UA |
dc.subject | борошно пшеничне першого сорту | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | "Nyva" loaf | uk_UA |
dc.subject | "Layered curl" buns | uk_UA |
dc.subject | first grade wheat flour | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | recipe | uk_UA |
dc.title | Проєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль | uk_UA |
dc.title.alternative | The project of a workshop technical re-equipment aimed at flour products making at the PJSC “Tera” premises, Ternopil city | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Маглевич М.В., 2023 | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.committeeMember | Pokotylo, Oleh | - |
dc.contributor.committeeMember | Стадник, Ігор Ярославович | - |
dc.contributor.committeeMember | Stadnyk, Ihor | - |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.format.pages | 56 | - |
dc.subject.udc | 664.661 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана , 1998. 435с. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 358с. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Дробот В. І. Довідник інженера – технолога хлібопекарського виробництва. Урожай, 1990. 239с. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 384с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 915с. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва. Київ.: Техніка, 2006 | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв/ В. Ф. Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький; За ред. О. І. Гапонюка. – К.:ЦУЛ, 2007. – 433с. | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г. М. Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. – 465с. | uk_UA |
dc.relation.references | 9. Чижова К. Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978. | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Mahlevych M.V. The project of a workshop technical re-equipment aimed at flour products making at the PJSC “Tera” premises, Ternopil city : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.V. Mahlevych . — Ternopil : TNTU, 2023. — 56 p. | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маглевич_авторська_довідка.doc | 49,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити | |
Маглевич 2023.pdf | 702,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора