Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42054
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКриськова, Лариса Петрівна-
dc.contributor.advisorKryskova, Larysa-
dc.contributor.authorМаглевич, Михайло Васильович-
dc.contributor.authorMahlevych, Mykhailo-
dc.date.accessioned2023-07-04T15:05:47Z-
dc.date.available2023-07-04T15:05:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationМаглевич М.В. Проєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М.В. Маглевич. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42054-
dc.description.abstractЗавданням кваліфікаційної роботи передбачено розрахунок виробництва батона «Нива» з борошна пшеничного вищого сорту, масою 0,4 кг, та булочки «Слоїстий завиток» також з борошна пшеничного вищого сорту, масою 0,3 кг. В розділі під номером 1 кваліфікаційної роботи приведено технологічну частину, а саме: вибір, обґрунтування та опис технологічних схем, опис зберігання та підготовки сировини до виробництва. Проведенні розрахунки технологічної частини, де вибрано печі та визначено їх продуктивність, обраховано пофазні та виробничі рецептури, вихід виробів, витрати сировини, площі для їх зберігання та технологічне обладнання. В другому розділі описано техніко – економічне обґрунтування проекту. Третій розділ містить в собі невеликий опис заходів з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності. Список використаної літератури подано у кінці роботи.uk_UA
dc.description.abstractThe task of the qualification work is to calculate the production of the "Nyva" loaf from high-grade wheat flour, weighing 0.4 kg, and the "Layered curl" buns, also from high-grade wheat flour, weighing 0.3 kg. Section number 1 of the qualification paper contains the technological part, namely: selection, justification and description of technological schemes, description of storage and preparation of raw materials for production. Calculations of the technological part were carried out, where furnaces were selected and their productivity was determined, phase and production formulations, product output, raw material consumption, storage areas and technological equipment were calculated. The second section describes the technical and economic justification of the project. The third section contains a short description of measures on the basics of labor protection and life safety. The list of used literature is given at the end of the work.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ .. 5 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .. 6 1.1 Обґрунтування з переоснащення цеху … 6 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми .. 6 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів …. 8 1.4 Технологічні розрахунки … 11 1.4.1 Вихідні дані … 11 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 14 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур … 16 1.4.4 Розрахунок виходу виробів … 22 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ..29 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .. 37 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 41 1.5 Технохімічний контроль виробництва .. 47 2. ТЕХНІКО – ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ … 51 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 54 Список використаних джерел ..56uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectбатон «Нива»uk_UA
dc.subjectбулочки «Слоїстий завиток»uk_UA
dc.subjectборошно пшеничне першого сортуuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subject"Nyva" loafuk_UA
dc.subject"Layered curl" bunsuk_UA
dc.subjectfirst grade wheat flouruk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопільuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop technical re-equipment aimed at flour products making at the PJSC “Tera” premises, Ternopil cityuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Маглевич М.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.committeeMemberPokotylo, Oleh-
dc.contributor.committeeMemberСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberStadnyk, Ihor-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages56-
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана , 1998. 435с.uk_UA
dc.relation.references2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 358с.uk_UA
dc.relation.references3. Дробот В. І. Довідник інженера – технолога хлібопекарського виробництва. Урожай, 1990. 239с.uk_UA
dc.relation.references4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 384с.uk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 915с.uk_UA
dc.relation.references6. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва. Київ.: Техніка, 2006uk_UA
dc.relation.references7. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв/ В. Ф. Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький; За ред. О. І. Гапонюка. – К.:ЦУЛ, 2007. – 433с.uk_UA
dc.relation.references8. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г. М. Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. – 465с.uk_UA
dc.relation.references9. Чижова К. Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978.uk_UA
dc.identifier.citationenMahlevych M.V. The project of a workshop technical re-equipment aimed at flour products making at the PJSC “Tera” premises, Ternopil city : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.V. Mahlevych . — Ternopil : TNTU, 2023. — 56 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маглевич_авторська_довідка.doc49,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Маглевич 2023.pdf702,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора