Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41998
Назва: Проєкт реконструкції ліній цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: Workshop lines reconstruction project of bread rolls production
Автори: Паляниця, Віталій Андрійович
Palyanytsia, Vitaly
Бібліографічний опис: Паляниця В. А. Проєкт реконструкції ліній цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В. А. Паляниця. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 68 с.
Bibliographic description: Palyanytsia V.А. Workshop lines reconstruction project of bread rolls production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.А. Palyanytsia. — Ternopil : TNTU, 2023. — 68 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 3-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Члени комітету: Зварич, Наталія Миколаївна
Zvarych, Natalia
УДК: 664.644
Теми: батон «Любительський»
хліб «Пшенично-житній простий»
технологія
розрахунки
"Lubitelsky" loaf
"Wheat-rye simple" bread
technology
calculations
Кількість сторінок: 68
Короткий огляд (реферат): Тема кваліфікаційної роботи є «Проєкт реконструкції ліній цеху з виробництва хлібобулочних виробів». Кваліфікаційна робота містить вступ, три розділи та список джерело з 10 найменувань. Загальний обсяг роботи – 68 сторінок, на яких подано 26 таблиць, використано 78 формул. У першому розділі бакалаврської роботи дається технологічний розділ, а саме: необхідне обґрунтування заходів з реконструкції ліній цеху, вибір обґрунтувань та опис проведених технологічних заходів, розрахунок технології вибору та визначення продуктивності печі, в якій типові потужності  лінії в цілому, пофазних та виробничих рецептур, вихід виробів, технологічні параметри, витрати сировини та складські площі, технологічне обладнення цеху лінії підприємства. У другому розділі дається техніко-економічне пояснення проєкту. Третій розділ містить розгляд питань з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці. Також кваліфікаційна робота окрім записки містить 5 листівкреслення на яких представлені: апаратурно-технологічні схеми виробництвавиробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечний переріз цеху в осях.
The topic of the qualification work is "The project of reconstruction of the lines of the workshop for the production of bakery products". The qualification paper contains an introduction, three sections and a list a source of 10 items. The total volume of work is 68 pages, on which 26 tables are presented, 78 formulas are used. In the first chapter of the bachelor’s work, a technological section is given, namely: the necessary justification of measures for the reconstruction of shop lines, the selection of justifications and a description of the technological measures carried out, the calculation of the choice of technology and the determination of the furnace productivity, in which the typical capacities of the line as a whole, phase and production formulations, the output products, technological parameters, consumption of raw materials and warehouse space, technological equipment of the enterprise line workshop. The second section provides a technical and economic explanation of the project. The third section contains consideration of life safety issues and the basics of occupational health and safety. In addition to the note, the qualifying work also contains 5 letters drawings on which are presented: hardware and technological schemes of production of products, workshop plan, longitudinal section and transverse section of the workshop in axes.
Зміст: Вступ ..6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .7 1.1. Обґрунтування з реконструкції цеху .. 7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ... 8 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..13 1.4. Технологічні розрахунки .. 18 1.4.1. Вихідні дані ..18 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..20 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..22 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..27 1.4.5. Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів …32 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..37 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...40 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..52 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ ....56 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ …62 Список використаних джерел ..68
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41998
Власник авторського права: © Паляниця В.А., 2023
Перелік літератури: 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Довідник: навч. посіб. / 2-е вид., перероб. і допов. К: «ПрофКнига», 2019. - 580 с.
2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для учнів проф. – техн. навч. закл. – К.: Техніка, 2006.
3. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. – К.: Кондор, 2010. — 440 с.
4. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — К. : ЦУЛ, 2007. — 432 с. — ISBN 978-966-364-488-2.
5. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. — ISBN 978-966-680-437-5.
6. http://dspace.wunu.edu.ua/bitstream/316497/10142/1/sre_2013_2_36%20%281%29.pdf
7. https://studies.in.ua/bjd-zaporojec/1211-173-osnovn-tehnchn-ta-organzacyn-zahodi-schodo-proflaktiki-virobnichogo-travmatizmu-ta-profesynoyi-zahvoryuvanost.html
8. https://index.minfin.com.ua/ua/reference/people/ternopolskaya/
9. https://vuzlit.com/735816/tehnika_bezpeki_protipozhezhna_tehnika
10. https://studfile.net/preview/5585169/page:12/
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паляниця_авторська_довідка.doc46,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
КР_Паляниця В..pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора