Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41995
Titre: Проєкт технічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м. Тернопіль
Autre(s) titre(s): The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil)
Auteur(s): Куц, Валентина Василівна
Kuts, Valentina
Bibliographic description (Ukraine): Куц В. В. Проєкт технічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В. В. Куц. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 65 с.
Bibliographic description (International): Kuts V.V. The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil) : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.V. Kuts. — Ternopil : TNTU, 2023. — 65 p.
Date de publication: 2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 3-jui-2023
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664.644
Mots-clés: проєкт
цех
обладнання
хліб «Європейський»
хліб «Чайний»
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread "European"
bread «Tea»
oven
kneading equipment
Number of pages: 65
Résumé: Темою кваліфікаційної роботи є «Проєкт технологічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м Тернопіль». Кваліфікаційна робота – це вступу, три розділи, список використаних джерел з 22 найменувань. Повний обсяг кваліфікаційної роботи становить 65 сторінок, в яких використано 62 формули, а також представлено 22 таблиці. Згідно поставленим завданням передбачено виробництво хліба «Європейський» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,7 кг, та хліба «Чайний» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,7 кг. Перший розділ роботи представляє технічну частину, а саме: історичну еволюцію та перспективи розвитку підприємства, вибір, демонстрацію та пояснення технічних рішень. Проведено необхідні технічні розрахунки для вибору та визначення продуктивності печі, включаючи потужність технологічної лінії, стадії та рецептури виробництва, вихід продукції, технічні параметри, витрати сировини та місця зберігання, схему маршруту технічного оснащення підприємств. Другий розділ описує техніко-економічне обґрунтування проекту. Третя частина – демонстрація основних заходів охорони праці та безпеки життєдіяльності. Крім того, до складу оціночної роботи було включено 5 креслень, на яких подано: обладнання та технічна схема виготовлення виробу, план приміщення цеху, поздовжній розріз та поперечний розріз цеху.
The topic of the qualification work is "The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil)". The qualification work consists of an introduction, three chapters, and a list of 22 references. The total volume of the qualification work is 65 pages, which includes 62 formulas and 22 tables. According to the tasks set, the production of "European" bread from wheat flour of the highest grade, weighing 0.7 kg, and "Tea" bread from wheat flour of the highest grade, weighing 0.7 kg, is envisaged. The first section of the work presents the technical part, namely: the historical evolution and prospects for the development of the enterprise, the selection, demonstration and explanation of technical solutions. Necessary technical calculations were made to select and determine the furnace performance, including the capacity of the technological line, production stages and recipes, product output, technical parameters, raw material consumption and storage locations, and the route diagram for the technical equipment of the enterprise. The second section describes the feasibility study of the project. The third part is a demonstration of the main health and safety measures. In addition, the appraisal included 5 drawings, which include: equipment and technical diagram of the product manufacturing, shop floor plan, longitudinal section and cross section of the shop.
Content: Вступ …6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1 Історія підприємства, перспективи його розвитку ..8 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..9 1.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів ..12 1.4 Технологічні розрахунки ..14 1.4.1 Вихідні дані ..14 1.4.2 Розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ..18 1.4.4 Розрахунок виходу виробів …23 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ..30 1.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції …35 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ..38 1.5 Технохімічний контроль виробництва …47 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ ..52 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..57 Список використаної літератури …64
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41995
Copyright owner: © Куц В.В., 2023
References (Ukraine): 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови
5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.
6. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
7. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
8. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.
9. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
10. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.
11. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
12. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
13. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
14. https://irp.te.ua/l-r-33/
15. https://opendatabot.ua/c/31273795
16. https://opendatabot.ua/c/41033933
17. https://ohoronapraci.kiev.ua/
18. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12
19. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.html
20. https://www.twirpx.com/file/1202067/
21. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyi
22. https://greenagro.rv.ua/?gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K2ZIRNDq_U0thTujUdDTcySo8Qwcp3LJ119l5gNnMatKVOnohXBKc0aArZGEALw_wcB
Content type: Bachelor Thesis
Collection(s) :181 — Харчові технології (бакалаври)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Куц_Авторська довідка.doc46 kBMicrosoft WordVoir/Ouvrir
Куц_КР.pdf1,1 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration