Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41995
Назва: Проєкт технічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м. Тернопіль
Інші назви: The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil)
Автори: Куц, Валентина Василівна
Kuts, Valentina
Бібліографічний опис: Куц В. В. Проєкт технічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В. В. Куц. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 65 с.
Bibliographic description: Kuts V.V. The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil) : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.V. Kuts. — Ternopil : TNTU, 2023. — 65 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 3-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664.644
Теми: проєкт
цех
обладнання
хліб «Європейський»
хліб «Чайний»
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread "European"
bread «Tea»
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 65
Короткий огляд (реферат): Темою кваліфікаційної роботи є «Проєкт технологічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м Тернопіль». Кваліфікаційна робота – це вступу, три розділи, список використаних джерел з 22 найменувань. Повний обсяг кваліфікаційної роботи становить 65 сторінок, в яких використано 62 формули, а також представлено 22 таблиці. Згідно поставленим завданням передбачено виробництво хліба «Європейський» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,7 кг, та хліба «Чайний» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,7 кг. Перший розділ роботи представляє технічну частину, а саме: історичну еволюцію та перспективи розвитку підприємства, вибір, демонстрацію та пояснення технічних рішень. Проведено необхідні технічні розрахунки для вибору та визначення продуктивності печі, включаючи потужність технологічної лінії, стадії та рецептури виробництва, вихід продукції, технічні параметри, витрати сировини та місця зберігання, схему маршруту технічного оснащення підприємств. Другий розділ описує техніко-економічне обґрунтування проекту. Третя частина – демонстрація основних заходів охорони праці та безпеки життєдіяльності. Крім того, до складу оціночної роботи було включено 5 креслень, на яких подано: обладнання та технічна схема виготовлення виробу, план приміщення цеху, поздовжній розріз та поперечний розріз цеху.
The topic of the qualification work is "The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil)". The qualification work consists of an introduction, three chapters, and a list of 22 references. The total volume of the qualification work is 65 pages, which includes 62 formulas and 22 tables. According to the tasks set, the production of "European" bread from wheat flour of the highest grade, weighing 0.7 kg, and "Tea" bread from wheat flour of the highest grade, weighing 0.7 kg, is envisaged. The first section of the work presents the technical part, namely: the historical evolution and prospects for the development of the enterprise, the selection, demonstration and explanation of technical solutions. Necessary technical calculations were made to select and determine the furnace performance, including the capacity of the technological line, production stages and recipes, product output, technical parameters, raw material consumption and storage locations, and the route diagram for the technical equipment of the enterprise. The second section describes the feasibility study of the project. The third part is a demonstration of the main health and safety measures. In addition, the appraisal included 5 drawings, which include: equipment and technical diagram of the product manufacturing, shop floor plan, longitudinal section and cross section of the shop.
Зміст: Вступ …6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1 Історія підприємства, перспективи його розвитку ..8 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..9 1.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів ..12 1.4 Технологічні розрахунки ..14 1.4.1 Вихідні дані ..14 1.4.2 Розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ..18 1.4.4 Розрахунок виходу виробів …23 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ..30 1.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції …35 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ..38 1.5 Технохімічний контроль виробництва …47 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ ..52 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..57 Список використаної літератури …64
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41995
Власник авторського права: © Куц В.В., 2023
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови
5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.
6. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
7. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
8. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.
9. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
10. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.
11. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
12. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
13. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
14. https://irp.te.ua/l-r-33/
15. https://opendatabot.ua/c/31273795
16. https://opendatabot.ua/c/41033933
17. https://ohoronapraci.kiev.ua/
18. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12
19. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.html
20. https://www.twirpx.com/file/1202067/
21. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyi
22. https://greenagro.rv.ua/?gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K2ZIRNDq_U0thTujUdDTcySo8Qwcp3LJ119l5gNnMatKVOnohXBKc0aArZGEALw_wcB
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куц_Авторська довідка.doc46 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Куц_КР.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора