Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41972
Tittel: Проєкт реконструкції цеху кондитерського підприємства в м. Тернопіль з метою виробництва хлібобулочних виробів
Alternative titler: The project of a confectionery workshop reconstruction in Ternopil to produce bakery products
Authors: Сороцька, Анастасія Володимирівна
Sorotska, Anastasiia Volodymyrivna
Bibliographic description (Ukraine): Сороцька А.В. Проєкт реконструкції цеху кондитерського підприємства в м. Тернопіль з метою виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А.В. Сороцька. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 61 с.
Bibliographic description (International): Sorotska A.V. The project of a confectionery workshop reconstruction in Ternopil to produce bakery products : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.V. Sorotska. — Ternopil : TNTU, 2023. — 61 p.
Utgivelsesdato: jun-2023
Submitted date: jun-2023
Date of entry: 29-jun-2023
Forlag: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Galyna Viktorivna
Committee members: Шинкарик, Марія Миколаївна
Shynkaryk, Mariia Mykolaivna
UDC: 664.661
Emneord: батон
хліб
мезофільна молочнокисла закваска
опара
loaf
bread
mesophilic lactic sourdough
foam
Number of pages: 61
Abstrakt: Пояснювальна записка містить основний матеріал роботи і складається з трьох розділів: технологічної частини, економічних розрахунків та розглянуто заходи щодо безпеки та охорони праці на хлібопекарських підприємствах. Матеріал займає 61 сторінку та викладений у 17 таблицях. Під час розрахунків використано 63 формули. Розглянуто заходи з покращення хлібопекарських характеристик борошна, запропоновано відповідні способи приготування тіста, підібрано необхідне обладнання. Проведено розрахунок економічних показників.
The explanatory note contains the main material of the work and consists of three sections: the technological part, economic calculations, and measures regarding safety and labor protection at bakery enterprises are considered. The material covers 61 pages and is presented in 17 tables. During the calculations, 63 formulas were used. Measures to improve the baking characteristics of flour were considered, appropriate methods of dough preparation were proposed, and the necessary equipment was selected. The calculation of economic indicators was carried out.
Content: Вступ .. 6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА …7 1.1 Обґрунтування доцільності проведення реконструкції кондитерського цеху та оновлення матеріально-технічної бази фабрики.7 1.2 1.2 Обґрунтування вибору і опис технологічної схеми виробництва батону нарізного «Молочного» …8 1.3 1.3 Обґрунтування вибору і опис технологічної схеми виробництва хліба «Шулявський» ..12 1.4 Характеристика сировини, що використовується для виробництва батону нарізного «Молочного», хліба «Шулявський» . 14 1.5 Технологічні розрахунки … 16 1.5.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей для випікання батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 17 1.5.2 Розрахунок пофазних рецептур для батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 20 1.5.3 Розрахунок виходу батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 26 1.5.4Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів . 30 1.5.5 Розрахунок площ складських приміщень для сировини … 34 1.5.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання для батону . 37 1.5.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання для хліба .. 45 1.6 Технохімічний контроль виробництва батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» … 49 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ ПРОВЕДЕНИХ ЗАХОДІВ .. 51 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .57 Список використаних джерел . 60
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41972
Copyright owner: © Сороцька А.В., 2023
References (Ukraine): 1. Динаміка обсягів реалізованої продукції України. Сайт Державної служби статистики України. URL: http://www.ukrstat.gov.ua
2. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. - К.: Руслана, 1998. - 415 с
3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос, 2002. - 364 с.
4. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне.
5. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.
6. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови.
7. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови
8. ДСТУ 7525:2014. Вода питна.
9. ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови
10. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови.
11. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 1.02.2015]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009. – с.18
12. ДСанПіН 2.2.4 – 171-10 « Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2010]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009. – с.29 14.
13. ДСТУ 7044:2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів»
14. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників»
15. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв / Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Білик О.А. та ін. За ред. проф. В.І. Дробот. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 330 с.
16. Мостенська Т.Л. Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості: підручник / Кер. кол. авт. і наук. ред. проф.. Т.Л. Мостенська. Київ. Кондор. 2012. 723 с.
17. Поліщук І.І. Проблеми та перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні / І.І. Поліщук, Я.О. Ящишена // Молодий вчений. – 2016. – № 5 (32). С. 131–133.
18. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник / За ред. члкор. В.І. Дробот. - К.: Кондор, 2015. - 440 с
19. Толок А.О., Крюковська О.А. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник.- Дніпроджержинськ: ДДТУ, 2011. 301.с.
20.https://kumkaya.ua/obladnannya-dlya-vipichki/tunelni-pechi
Content type: Bachelor Thesis
Vises i samlingene:181 — Харчові технології (бакалаври)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Авторська довідка Сороцька А..doc45 kBMicrosoft WordVis/Åpne
Сороцька А..pdf1,56 MBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy