Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41972
Назва: Проєкт реконструкції цеху кондитерського підприємства в м. Тернопіль з метою виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: The project of a confectionery workshop reconstruction in Ternopil to produce bakery products
Автори: Сороцька, Анастасія Володимирівна
Sorotska, Anastasiia Volodymyrivna
Бібліографічний опис: Сороцька А.В. Проєкт реконструкції цеху кондитерського підприємства в м. Тернопіль з метою виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А.В. Сороцька. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 61 с.
Bibliographic description: Sorotska A.V. The project of a confectionery workshop reconstruction in Ternopil to produce bakery products : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.V. Sorotska. — Ternopil : TNTU, 2023. — 61 p.
Дата публікації: чер-2023
Дата подання: чер-2023
Дата внесення: 29-чер-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Galyna Viktorivna
Члени комітету: Шинкарик, Марія Миколаївна
Shynkaryk, Mariia Mykolaivna
УДК: 664.661
Теми: батон
хліб
мезофільна молочнокисла закваска
опара
loaf
bread
mesophilic lactic sourdough
foam
Кількість сторінок: 61
Короткий огляд (реферат): Пояснювальна записка містить основний матеріал роботи і складається з трьох розділів: технологічної частини, економічних розрахунків та розглянуто заходи щодо безпеки та охорони праці на хлібопекарських підприємствах. Матеріал займає 61 сторінку та викладений у 17 таблицях. Під час розрахунків використано 63 формули. Розглянуто заходи з покращення хлібопекарських характеристик борошна, запропоновано відповідні способи приготування тіста, підібрано необхідне обладнання. Проведено розрахунок економічних показників.
The explanatory note contains the main material of the work and consists of three sections: the technological part, economic calculations, and measures regarding safety and labor protection at bakery enterprises are considered. The material covers 61 pages and is presented in 17 tables. During the calculations, 63 formulas were used. Measures to improve the baking characteristics of flour were considered, appropriate methods of dough preparation were proposed, and the necessary equipment was selected. The calculation of economic indicators was carried out.
Зміст: Вступ .. 6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА …7 1.1 Обґрунтування доцільності проведення реконструкції кондитерського цеху та оновлення матеріально-технічної бази фабрики.7 1.2 1.2 Обґрунтування вибору і опис технологічної схеми виробництва батону нарізного «Молочного» …8 1.3 1.3 Обґрунтування вибору і опис технологічної схеми виробництва хліба «Шулявський» ..12 1.4 Характеристика сировини, що використовується для виробництва батону нарізного «Молочного», хліба «Шулявський» . 14 1.5 Технологічні розрахунки … 16 1.5.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей для випікання батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 17 1.5.2 Розрахунок пофазних рецептур для батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 20 1.5.3 Розрахунок виходу батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 26 1.5.4Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів . 30 1.5.5 Розрахунок площ складських приміщень для сировини … 34 1.5.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання для батону . 37 1.5.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання для хліба .. 45 1.6 Технохімічний контроль виробництва батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» … 49 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ ПРОВЕДЕНИХ ЗАХОДІВ .. 51 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .57 Список використаних джерел . 60
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41972
Власник авторського права: © Сороцька А.В., 2023
Перелік літератури: 1. Динаміка обсягів реалізованої продукції України. Сайт Державної служби статистики України. URL: http://www.ukrstat.gov.ua
2. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. - К.: Руслана, 1998. - 415 с
3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос, 2002. - 364 с.
4. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне.
5. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.
6. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови.
7. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови
8. ДСТУ 7525:2014. Вода питна.
9. ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови
10. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови.
11. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 1.02.2015]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009. – с.18
12. ДСанПіН 2.2.4 – 171-10 « Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2010]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009. – с.29 14.
13. ДСТУ 7044:2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів»
14. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників»
15. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв / Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Білик О.А. та ін. За ред. проф. В.І. Дробот. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 330 с.
16. Мостенська Т.Л. Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості: підручник / Кер. кол. авт. і наук. ред. проф.. Т.Л. Мостенська. Київ. Кондор. 2012. 723 с.
17. Поліщук І.І. Проблеми та перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні / І.І. Поліщук, Я.О. Ящишена // Молодий вчений. – 2016. – № 5 (32). С. 131–133.
18. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник / За ред. члкор. В.І. Дробот. - К.: Кондор, 2015. - 440 с
19. Толок А.О., Крюковська О.А. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник.- Дніпроджержинськ: ДДТУ, 2011. 301.с.
20.https://kumkaya.ua/obladnannya-dlya-vipichki/tunelni-pechi
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авторська довідка Сороцька А..doc45 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Сороцька А..pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора