Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41651
Назва: Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»)
Інші назви: Modern trends in restaurant business facilities and prospects of their use (restaurant “36Po” as a case study)
Автори: Бачуріна, Анастасія Ігорівна
Bachurina, Anastasiia
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Бачуріна А.І. Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / А.І. Бачуріна. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 56 с.
Дата публікації: чер-2023
Дата подання: чер-2023
Дата внесення: 21-чер-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Стойко, Ігор Іванович
Stoyko, Igor
Теми: ресторан
сучасні тренди
технології
інноваційна діяльність
ресторанний бізнес
restaurant
modern trends
technologies
innovative activity
restaurant business
Діапазон сторінок: 1-56
Короткий огляд (реферат): Бачуріна А.І. Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По») – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2023. Теоретично розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства, інноваційні технології у ресторанному бізнесі та основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства. Проаналізовано діяльність ресторану «36По», у тому числі загальну характеристику ресторану, організацію його роботи, особливості інноваційної діяльності, обґрунтовано сильні та слабкі сторони, можливості і загрози у сучасних умовах. Розглянуто перспективи та запропоновано пропозиції щодо підвищення ефективності роботи ресторану «36По»
Bachurina A.I. Modern trends in restaurant business facilities and prospects of their use (restaurant “36Po” as a case study) - Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Puluj National Technical University. Ternopil. 2023. The current state and development trends of the restaurant industry, innovative technologies in the restaurant business and the main modern trends in the menu of the restaurant industry are theoretically considered. The activity of the restaurant "36Po" was analyzed, including the general characteristics of the restaurant, the organization of its work, the peculiarities of innovative activity, the strengths and weaknesses, opportunities and threats in modern conditions were substantiated. Prospects were considered and proposals were made to increase the efficiency of the restaurant "36Po".
Зміст: ВСТУП ...6 1 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ... 9 1.1 Сутність та класифікація ресторанного господарства ...9 1.2 Ресторанний бізнес та інноваційні технології у ресторанному бізнесі ... 12 1.3 Сучасні напрями розвитку ресторанного бізнесу ...16 1.4 Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства ...19 2 РОЗДІЛ 2. ПРОБЛЕМНО-АНАЛІТИЧНИЙ. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «36ПО» …. 23 2.1 Загальна характеристика ресторану «36По» …. 23 2.2 Дослідження конкурентних переваг ресторану «36По» …. 29 2.3 SWOT-аналіз ресторану «36По» ...33 3 РОЗДІЛ 3. ПРОЕКТНО-ПРИКЛАДНИЙ. РЕАЛІЗАЦІЯ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У РЕСТОРАНІ «36ПО») ... 40 3.1 Стандартизація послуг ресторану «36По» ...40 3.1.1 Сертифікація в системі ISO ...41 3.1.2 Сертифікація за стандартами GRA ...43 3.2 Автоматизація системи лояльності в ресторані ...45 3.3 Удосконалення впровадження української кухні ...46 4 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ. ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ... 48 4.1 Охорона праці в закладах громадського харчування (ресторанах) ... 48 ВИСНОВКИ ...52 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ...54 ДОДАТКИ ...56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41651
Власник авторського права: © Бачуріна А.І., 2023
Перелік літератури: 1. Агафонова Л., Агафонова А. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. К.: Знання України, 2015. 358 с.
2. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с.
3. Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 230 с.
4. Андрушків Б.М. Прикладні аспекти ринку інновацій / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л. М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 198 с.
5. Бачуріна А., Мартинчук М. Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства. Матеріали VІ Міжнародної студентської науково-технічної конференції «Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання» / Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (м. Тернопіль, 27-28 квітня 2023 р.), 2023.- С. 321-322.
6. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338.
7. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник / За ред. В.О.Василенко. К.: ЦУЛ, Фенікс, 2003. 440 с.
8. Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.2002 р. // Відомості Верховної Ради України. 2002. №36.
9. Касенін В., Ткаченко Т. Проблеми розвитку ресторанного господарства в Україні. К.: Економіка України, 2011. С.41-46.
10. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: КНЕУ, 2003. 504 с.
11. Мартинчук М., Бачуріна А. Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства. Матеріали VІ Міжнародної студентської науково-технічної конференції «Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання» / Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (м. Тернопіль, 27-28 квітня 2023 р.), 2023.- С. 342-343.
12. Микитюк П.П. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2007. 400 с.
13. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
14. Поплавський М.М. Готельно-ресторанний сервіс: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. К.: Макрос, 2011. 240 с.
15. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с.
16. Стойко І.І. Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/35675/1/УК%20посібник%202020.pdf
17. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. /І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк /. Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 200 с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17290
18. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Стандартизація, сертифікація, метрологія (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести, нормативні документи). Навч.- метод. посібник. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя. 2023. – 224 с.
19. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. [Електронний ресурс] / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1(22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdf
20. Шерстюк Р., Мельник Л., Стойко І. Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення. Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції . Тернопіль: ФО-П Шпак В.Б., 2021. С.307-318.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Bachurina A_I_2023.pdf773,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка _Бачуріна.doc36 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора