Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41651
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтойко, Ігор Іванович-
dc.contributor.advisorStoyko, Igor-
dc.contributor.authorБачуріна, Анастасія Ігорівна-
dc.contributor.authorBachurina, Anastasiia-
dc.date.accessioned2023-06-21T14:18:45Z-
dc.date.available2023-06-21T14:18:45Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationБачуріна А.І. Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / А.І. Бачуріна. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41651-
dc.description.abstractБачуріна А.І. Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По») – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2023. Теоретично розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства, інноваційні технології у ресторанному бізнесі та основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства. Проаналізовано діяльність ресторану «36По», у тому числі загальну характеристику ресторану, організацію його роботи, особливості інноваційної діяльності, обґрунтовано сильні та слабкі сторони, можливості і загрози у сучасних умовах. Розглянуто перспективи та запропоновано пропозиції щодо підвищення ефективності роботи ресторану «36По»uk_UA
dc.description.abstractBachurina A.I. Modern trends in restaurant business facilities and prospects of their use (restaurant “36Po” as a case study) - Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Puluj National Technical University. Ternopil. 2023. The current state and development trends of the restaurant industry, innovative technologies in the restaurant business and the main modern trends in the menu of the restaurant industry are theoretically considered. The activity of the restaurant "36Po" was analyzed, including the general characteristics of the restaurant, the organization of its work, the peculiarities of innovative activity, the strengths and weaknesses, opportunities and threats in modern conditions were substantiated. Prospects were considered and proposals were made to increase the efficiency of the restaurant "36Po".uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП ...6 1 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ... 9 1.1 Сутність та класифікація ресторанного господарства ...9 1.2 Ресторанний бізнес та інноваційні технології у ресторанному бізнесі ... 12 1.3 Сучасні напрями розвитку ресторанного бізнесу ...16 1.4 Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства ...19 2 РОЗДІЛ 2. ПРОБЛЕМНО-АНАЛІТИЧНИЙ. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «36ПО» …. 23 2.1 Загальна характеристика ресторану «36По» …. 23 2.2 Дослідження конкурентних переваг ресторану «36По» …. 29 2.3 SWOT-аналіз ресторану «36По» ...33 3 РОЗДІЛ 3. ПРОЕКТНО-ПРИКЛАДНИЙ. РЕАЛІЗАЦІЯ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У РЕСТОРАНІ «36ПО») ... 40 3.1 Стандартизація послуг ресторану «36По» ...40 3.1.1 Сертифікація в системі ISO ...41 3.1.2 Сертифікація за стандартами GRA ...43 3.2 Автоматизація системи лояльності в ресторані ...45 3.3 Удосконалення впровадження української кухні ...46 4 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ. ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ... 48 4.1 Охорона праці в закладах громадського харчування (ресторанах) ... 48 ВИСНОВКИ ...52 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ...54 ДОДАТКИ ...56uk_UA
dc.format.extent1-56-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectсучасні трендиuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectmodern trendsuk_UA
dc.subjecttechnologiesuk_UA
dc.subjectinnovative activityuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleСучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»)uk_UA
dc.title.alternativeModern trends in restaurant business facilities and prospects of their use (restaurant “36Po” as a case study)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Бачуріна А.І., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.relation.references1. Агафонова Л., Агафонова А. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. К.: Знання України, 2015. 358 с.uk_UA
dc.relation.references2. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с.uk_UA
dc.relation.references3. Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 230 с.uk_UA
dc.relation.references4. Андрушків Б.М. Прикладні аспекти ринку інновацій / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л. М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 198 с.uk_UA
dc.relation.references5. Бачуріна А., Мартинчук М. Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства. Матеріали VІ Міжнародної студентської науково-технічної конференції «Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання» / Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (м. Тернопіль, 27-28 квітня 2023 р.), 2023.- С. 321-322.uk_UA
dc.relation.references6. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338.uk_UA
dc.relation.references7. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник / За ред. В.О.Василенко. К.: ЦУЛ, Фенікс, 2003. 440 с.uk_UA
dc.relation.references8. Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.2002 р. // Відомості Верховної Ради України. 2002. №36.uk_UA
dc.relation.references9. Касенін В., Ткаченко Т. Проблеми розвитку ресторанного господарства в Україні. К.: Економіка України, 2011. С.41-46.uk_UA
dc.relation.references10. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: КНЕУ, 2003. 504 с.uk_UA
dc.relation.references11. Мартинчук М., Бачуріна А. Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства. Матеріали VІ Міжнародної студентської науково-технічної конференції «Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання» / Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (м. Тернопіль, 27-28 квітня 2023 р.), 2023.- С. 342-343.uk_UA
dc.relation.references12. Микитюк П.П. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2007. 400 с.uk_UA
dc.relation.references13. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.uk_UA
dc.relation.references14. Поплавський М.М. Готельно-ресторанний сервіс: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. К.: Макрос, 2011. 240 с.uk_UA
dc.relation.references15. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с.uk_UA
dc.relation.references16. Стойко І.І. Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/35675/1/УК%20посібник%202020.pdfuk_UA
dc.relation.references17. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. /І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк /. Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 200 с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17290uk_UA
dc.relation.references18. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Стандартизація, сертифікація, метрологія (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести, нормативні документи). Навч.- метод. посібник. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя. 2023. – 224 с.uk_UA
dc.relation.references19. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. [Електронний ресурс] / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1(22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdfuk_UA
dc.relation.references20. Шерстюк Р., Мельник Л., Стойко І. Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення. Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції . Тернопіль: ФО-П Шпак В.Б., 2021. С.307-318.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Bachurina A_I_2023.pdf773,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка _Бачуріна.doc36 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора