Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35907
Назва: Biochemistry (Structural biochemistry)
Автори: Kopchak, Nataliia
Lisovska, Tetiana
Pokotylo, Oleh
Vichko, Olena
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Kopchak N. H. Biochemistry (Structural biochemistry) : tutorial for foreign students / N.H. Kopchak, T.O. Lisovska, O.S. Pokotylo, O.I. Vichko. — Ternopil: TNTU named after Ivan Puluj, 2021.-131
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 9-жов-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Члени комітету: Kohut, Ananiy
Prokopiak, Mariana
Теми: biochemistry
cell
proteins
lipids
carbohydrates
vitamins
enzymes
DNA
Кількість сторінок: 131
Зміст: Chapter No1. Cell structure and functions of organelles .........Chapter No2. Carbohydrates Chapter No3. Lipids. Biological membrane..... Chapter No4. Amino Acids, Peptides, and Proteins. The structure of proteins......Chapter No5. Enzymes ....... Chapter No 6. Vitamins......... Chapter No 7. Nucleotides and nucleic acids....... References .......
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35907
Власник авторського права: © Kopchak N.H., 2021
Перелік літератури: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. References Ahern, K., Rajagopal, I. & Tan, T. Biochemistry: free for all. United States: Oregon State University, 2018 D M Vasudevan; S Sreekumari; Kannan Vaidyanathan. Textbook of biochemistry for medical students: New Delhi ; Philadelphia, 2016. David W Ball, John W Hill, Rhonda J Scott. The Basics of General, Organic, and Biological Chemistry: Saylor Academy, 2012. Emily Irwin, “The Spermaceti Candle and the American Whaling Industry,” Historia 21, 2012, 52. Gerald F. Combs. The Vitamins. Fundamental aspects in nutrition and health 3 edition: Elsevier Inc. New York, 2008 https://biochimia.usmf.md/sites/default/files/inline-files/Hydrosoluble-vitamines_0.pdf https://kids.britannica.com/students/article/cell/273572 https://lubrizolcdmo.com/technical-briefs/protein-structure/ https://www.khanacademy.org/science/biology/macromolecules/proteins-and-amino- acids/a/orders-of-protein-structure https://www.liposomes.ca/publications/190%20Fenske%20et%20al%201995.pdf https://www.nchmd.org/education/mayo-health-library/details/CON-20257401 https://www.scientificamerican.com/article/how-do-arctic-animals-stay-warm/ L.L. Dilworth, D.K. Stennett. Plant Constituents: Pharmacognosy, Elsevier Inc. Academic Press. Jamaica, 2017. Manuel Megías Pacheco, M. Diego, P. M. García. Atlas of plant and animal histology: University of Vigo. Spain, 2017. Muhammad Akram, Naveed Munir, Muhammad Daniyal, Chukwuebuka Egbuna, Mihnea- Alexandru Găman, Peculiar Feenna Onyekere, and Ahmed Olatunde. Vitamins and minerals: types, sources and their functions: Springer, 2020 Murray, Robert K.; Victor W Rodwell; David Bender; Kathleen M Botham; P Anthony Weil. Harper's Illustrated Biochemistry, 28th Edition, 2009 Nelson, D.L. and Cox, M.M. (2017) Lehninger Principles of Biochemistry. 7th Edition, W.H. Freeman, New York, 1328. Reginald H. Garrett and Charles M. Grisham. Biochemistry. 4th edition. University of Virginia.: Boston, MA, 2010 Sagar Aryal. Enzymes- Properties, Classification and Significance. Online Microbiology and Biology Study Notes, 2018. Столяр О. Б. Молекулярні основи життєдіяльності: Підручник / О.Б. Столяр. – Тернопіль: Вид-во ТНПУ, 2013. – 168 с. Юкало В.Г., Сторож Л.А. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Біохімія” для студентів спеціальності 163 “Біомедична інженерія” всіх форм навчання. – Тернопіль: ТНТУ, 2018. – 78 с. All images were taken from Google images.
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Зібрання книг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biochemistry.pdfTutorial8,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.