Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35907
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKopchak, Nataliia-
dc.contributor.authorLisovska, Tetiana-
dc.contributor.authorPokotylo, Oleh-
dc.contributor.authorVichko, Olena-
dc.date.accessioned2021-10-09T10:30:16Z-
dc.date.available2021-10-09T10:30:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationKopchak N. H. Biochemistry (Structural biochemistry) : tutorial for foreign students / N.H. Kopchak, T.O. Lisovska, O.S. Pokotylo, O.I. Vichko. — Ternopil: TNTU named after Ivan Puluj, 2021.-131uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35907-
dc.description.tableofcontentsChapter No1. Cell structure and functions of organelles .........Chapter No2. Carbohydrates Chapter No3. Lipids. Biological membrane..... Chapter No4. Amino Acids, Peptides, and Proteins. The structure of proteins......Chapter No5. Enzymes ....... Chapter No 6. Vitamins......... Chapter No 7. Nucleotides and nucleic acids....... References .......uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectbiochemistryuk_UA
dc.subjectcelluk_UA
dc.subjectproteinsuk_UA
dc.subjectlipidsuk_UA
dc.subjectcarbohydratesuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectDNAuk_UA
dc.titleBiochemistry (Structural biochemistry)uk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.rights.holder© Kopchak N.H., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberKohut, Ananiy-
dc.contributor.committeeMemberProkopiak, Mariana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages131-
dc.relation.references1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. References Ahern, K., Rajagopal, I. & Tan, T. Biochemistry: free for all. United States: Oregon State University, 2018 D M Vasudevan; S Sreekumari; Kannan Vaidyanathan. Textbook of biochemistry for medical students: New Delhi ; Philadelphia, 2016. David W Ball, John W Hill, Rhonda J Scott. The Basics of General, Organic, and Biological Chemistry: Saylor Academy, 2012. Emily Irwin, “The Spermaceti Candle and the American Whaling Industry,” Historia 21, 2012, 52. Gerald F. Combs. The Vitamins. Fundamental aspects in nutrition and health 3 edition: Elsevier Inc. New York, 2008 https://biochimia.usmf.md/sites/default/files/inline-files/Hydrosoluble-vitamines_0.pdf https://kids.britannica.com/students/article/cell/273572 https://lubrizolcdmo.com/technical-briefs/protein-structure/ https://www.khanacademy.org/science/biology/macromolecules/proteins-and-amino- acids/a/orders-of-protein-structure https://www.liposomes.ca/publications/190%20Fenske%20et%20al%201995.pdf https://www.nchmd.org/education/mayo-health-library/details/CON-20257401 https://www.scientificamerican.com/article/how-do-arctic-animals-stay-warm/ L.L. Dilworth, D.K. Stennett. Plant Constituents: Pharmacognosy, Elsevier Inc. Academic Press. Jamaica, 2017. Manuel Megías Pacheco, M. Diego, P. M. García. Atlas of plant and animal histology: University of Vigo. Spain, 2017. Muhammad Akram, Naveed Munir, Muhammad Daniyal, Chukwuebuka Egbuna, Mihnea- Alexandru Găman, Peculiar Feenna Onyekere, and Ahmed Olatunde. Vitamins and minerals: types, sources and their functions: Springer, 2020 Murray, Robert K.; Victor W Rodwell; David Bender; Kathleen M Botham; P Anthony Weil. Harper's Illustrated Biochemistry, 28th Edition, 2009 Nelson, D.L. and Cox, M.M. (2017) Lehninger Principles of Biochemistry. 7th Edition, W.H. Freeman, New York, 1328. Reginald H. Garrett and Charles M. Grisham. Biochemistry. 4th edition. University of Virginia.: Boston, MA, 2010 Sagar Aryal. Enzymes- Properties, Classification and Significance. Online Microbiology and Biology Study Notes, 2018. Столяр О. Б. Молекулярні основи життєдіяльності: Підручник / О.Б. Столяр. – Тернопіль: Вид-во ТНПУ, 2013. – 168 с. Юкало В.Г., Сторож Л.А. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Біохімія” для студентів спеціальності 163 “Біомедична інженерія” всіх форм навчання. – Тернопіль: ТНТУ, 2018. – 78 с. All images were taken from Google images.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Зібрання книг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biochemistry.pdfTutorial8,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.