Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35194
Назва: Удосконалення ізолюючої поверхні шафи А2-ХРЗ з дослідженням впливу теплообміну на процес вистоювання тістової заготовки
Інші назви: Improvement of insulation surface of the cabinet А2-ХРЗ including the study of heat exchange impact on the dough piece maturation
Автори: Добощук, Юрій Михайлович
Doboshchuk, Yurii
Приналежність: ТНТУ
Бібліографічний опис: Добощук Ю. М. Удосконалення ізолюючої поверхні шафи А2-ХРЗ з дослідженням впливу теплообміну на процес вистоювання тістової заготовки : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Ю. М. Добощук. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 94 с.
Дата публікації: тра-2021
Дата подання: тра-2021
Дата внесення: 28-тра-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Стадник, Ігор Ярославович
УДК: 664.643.1
Теми: 133
галузеве машинобудування
хліб
вистоювання
шафа
теплота
Діапазон сторінок: 94
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації та встановленні впливу на втрати енергії в оточуюче середовище від типу стінок шафи А2-ХРЗ. Завданнями дипломної роботи є проведення аналізу конструкцій обладнання для вистоювання тістових заготовок; розроблення заходів з модернізації шафи А2-ХРЗ; формування математичної моделі для дослідження теплообмінних процесів в шафі А2-ХРЗ; виконання аналізу впливу технологічних параметрів та конструктивних рішень шафи А2-ХРЗ на втрати теплоти; розроблення заходів з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Одержані в роботі результати можуть знайти застосування при проектуванні нових конструкцій технологічного обладнання для виробництва хліба, модернізації існуючого і діючого на даний момент, а також при покращенні технологічних режимів виготовлення хлібобулкових виробів.
Опис: Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки обсягом 94 сторінок (42 рисунки, 6 таблиць) та графічної частини 8 креслень формату А1. В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації та встановленні впливу на втрати енергії в оточуюче середовище від типу стінок шафи А2-ХРЗ. Завданнями дипломної роботи є проведення аналізу конструкцій обладнання для вистоювання тістових заготовок; розроблення заходів з модернізації шафи А2-ХРЗ; формування математичної моделі для дослідження теплообмінних процесів в шафі А2-ХРЗ; виконання аналізу впливу технологічних параметрів та конструктивних рішень шафи А2-ХРЗ на втрати теплоти; розроблення заходів з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Одержані в роботі результати можуть знайти застосування при проектуванні нових конструкцій технологічного обладнання для виробництва хліба, модернізації існуючого і діючого на даний момент, а також при покращенні технологічних режимів виготовлення хлібобулкових виробів
Зміст: Анотація. Вступ. 1. Аналіз сучасного стану об’єкту дослідження, вибір і обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Методи та методика досліджень. 3. Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень вдосконалення об’єкта дослідження. 4. Математичне моделювання технологічної або технічної системи, що розглядається в роботі. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Додатки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35194
Власник авторського права: © Добощук Юрій Михайлович, 2021
Перелік літератури: 1. Закалов О.В. Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв:Навчальний посібник / Закалов О.В., Ворощук В.Я.-Тернопіль:ТНТУ,2011 .-344 с. 2. Закалов О.В. Проектування підприємств харчової промисловості:Навчальний посібник / Закалов О.В., Закалов І.О.-Тернопіль:ТДТУ,2007 .-262 с. 3. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 4. Сигал М.М. Поточно-механизированые и автоматизированые линии в хлебопекарной промышленности / Сигал М.М. — К.: Урожай, 1988.— 175с. 5. Оборудование и комплексно-механизированные линии для разделки теста.— М.: Пищевая промышленность, 1978.— 159с. 6. Михелев А.А. Справочник по хлебопекарскому производству. Т.1. – М.: Пищевая промышленность, 1977. – 368с. 7. Лисовенко А.Т. Технологическое оборудование и пути его совершенствования. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1982. -208с. 8. Г.С. Писаренко. Справочник по сопромату / Г.С. Писаренко.— К.: Наукова думка, 1988.— 734с. 9. Мирончук В.Г. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості; навчальний посібник / Мирончук В.Г., Орлов Р.О.,Українець А.І. та ін..-Вінниця: Нова книга, 2004.-288с. 10. Практикум по расчётам оборудования хлебопекарного и макаронного производств /Под ред. Ю.А.Калошина.— М.: Агропромиздат, 1981.— 158с. 11. Демезюк Э.С. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной и кондитерской промышленности / Демезюк Э.С., Емельянов Н.А..— М.: Пищепромиздат, 1963.— 342с.   12. Михелев А.А. Расчет и проектирование печей хлебопекарного и кондитерского производств [Текст] : учебник для студентов вузов, обучающихся по специальности "Машины и аппараты пищевых производств" / А. А. Михелев [и др.]. - 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1979. – 325 13. Володарский А.В. Современные тоннельные печи в хлебопекарной промышленности [Текст] / А. В. Володарский, А. А. Михелев, М. Н. Сигал ; под ред. А. А. Михелева. - М. : Пищевая промышленность, 1976. – 134. 14. Добощук Ю.М. Вплив вживання хлібу на організм людини/ Ю.М. Добощук // Збірник тез доповідей ІХ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 147. 15. Справочник по хлебопекарному производству [Текст]. - М. : Пищевая промышленность, 1972 - . Т. 1 : Оборудование и тепловое хозяйство / А. А. Михелев. - 1972. – 542с. 16. Донин Л.С. Справочник по вентиляции в пищевой промышленности / Донин Л.С.— М.: Пищевая промышленность, 1977.— 352с. 17. Никитин В.С. Охрана труда на предприятиях пищевой промышленности / В.С. Никитин, Ю.М. Бурашников. –М.: Агропромиздат, 1991.– 349с. 18. SolidWorks 2010: Расширенное моделирование деталей. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 333 c. 19. SolidWorks 2010 - Моделирование сборок. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 393 c.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtorska_Doboshchuk_Y.M..pdf229,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
D.R._Doboshchuk_Y.M..pdf8,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора