Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33789
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorГладій, Володимир Павлович-
dc.contributor.authorGladii, Volodymyr-
dc.date.accessioned2020-12-29T20:23:06Z-
dc.date.available2020-12-29T20:23:06Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.date.submitted2020-12-
dc.identifier.citationГладій В. П. Модернізація макаронного преса марки АМВ-100 з дослідженням процесу пресування тіста : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. П. Гладій. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33789-
dc.descriptionЗахист відбувся 22 грудня 2020р. о 13.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії №18uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота спрямована на дослідження та розробленні рішення по вдосконаленню процесу формування макаронних виробів. Розглянуто та запропоновано шляхи модернізації макаронного преса марки АМВ-100. Він ґрунтується на зміні конструкції НШ. Проведено загальний огляд існуючих моделей ШП, процесів пресування. Розглянуто будову вибраної для модернізації преса його окремих складових, поставлено мету та задачі. Розроблено методику проведення дослідження. Проведено технологічний, кінематичний та енергетичний розрахунки пресу. Розроблено модель РК пресу для проведення досліджень, аналіз робочого процесу. Проведено експериментальні та теоретичні дослідження режимів роботи НШ преса макаронного. Проведенні розрахунків МП пов'язано з визначенням продуктивності, потужності приводів, геометричних параметрів ШП. Проведено визначення точності роботи МП марки АМБ-100. Подано результати теоретичного та експериментального дослідження режимів роботи ШМ та аналіз зусиль, що діють. Розглянуто траєкторію переміщення елементарних частинок тіста в третій і четвертій зонах, де повністю сформована картина течії пластичної маси тіста. В роботі розглянуто додержання безпеки у НС та правил експлуатації на підприємстві. Подано загальні висновки та перелік посилань.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація. Огляд літературних джерел і патентів, аналіз прогресивних і конструктивних вирішень обладнання для пресування макаронних виробів. Обєкт й методи виконання роботи. Розроблення фізичної моделі робочої камери нагнітального вузла макаронного пресу АМБ-100. Фізичне моделювання. Обгрунтування фізичної моделі нагнітальної робочої камери. Методика аналізу робочого процесу преса макаронного вакуумного марки АМБ-100.Теоретичні розрахунки мп. Розрахунок тістозмішувач. Розрахунок потужності нагнітаючого шнека преса макаронного вакуумного марки АМБ-100. Розрахунок продуктивності нагнітаючого шнека МП марки АМБ -100.Визначення точності роботи МП марки АМБ-100.Математичне моделювання процесу нагнітання тіста через питому енергію.Aналіз результатів теоретичного та експериментального досліджень конструктивних параметрів нагнітального шнека Pозрахунок потужності модернізованого нагнітаючого шнека мп марки амб-100.Oдержання та обґрунтування основних науково-технічних результатів досліджень процесу нагнітання тіста, з врахуванням фазових перетворень в об'ємі тіста.Aналіз результатів теоретичних досліджень процесу ущільнення і пресування тіста в зоні ущільнення.Санітарно-гігієнічні вимоги при роботі на пресі макаронному вакуумному марки АМБ-100. Надзвичайні ситуації техногенного, екологічного, природного та воєнного характеру.Принципи та способи захисту працівників при надзвичайних ситуаціях. Охорона навколишнього середовища.Загальні висновки.uk_UA
dc.format.extent77-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectпрес-
dc.subjectробоча камера-
dc.subjectdough-
dc.subjectpress-
dc.subjectworking chamber-
dc.titleМодернізація макаронного преса марки АМВ-100 з дослідженням процесу пресування тістаuk_UA
dc.title.alternativeMacaroni press АМВ-100 retrofit including the study of dough extrusion process.uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Гладій Володимир Павлович, 2020uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Михайло Ількович-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc664.694uk_UA
dc.relation.referencesЛісовенко О.Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв. Київ, «Наукова думка», 2000.-281с. 2. Закалов О. В. Шинкарик М.М. Ворощук В.Я. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу ―Технологічне обладнання харчових виробництв‖. 3. Горбацевич А. Ф. Курсовое проэктирование по технологии машиностроения М.: Машиностроение, 1975.-340с. 4. Режимы резания металов. Справочник. Под ред. Барановского Ю. В. – М.: Машиностроение, 1972. – 407с. 5. Справочник по монтажу технологического оборудования молочной промышлености. Под ред. Шувалова В. Н. М.:Машиностроение, 1968. – 500с. 6. Общемашиностроительные нормативы вспомагательного времени. М.: Высшая школа, -1970. – 450с. 7. Справочник конструктора – машиностроителя. Под ред. А. Г. Косиловой, Р. К. Мещерякова – М.:Машиностроение, 1972. – 712с. 8. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.-М.: Пищевая промышленость, 1979-348с. 9. Анурьев В.И. Справочник конструктора-машиностоителя том 2.- М.:Машиностроение, 1980-560с. 10. Илюхин В.В. Монтаж, наладка и ремонт оборудования предприятий мясной промышленности.-М.:Лѐгкаяи пищевая промышленность, 1984.-263с. 11. Igor Stadnyk, VolodymyrPiddubnyi, SvitlanaKrsnozhon, NataliiaAntoshkova INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtorska_Гладій.pdfАвторська довідка298,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Gladii_MOm-61.pdfДипломна робота2,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора