Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33725
Назва: Модернізація автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатора
Інші назви: Milk products filling and capping machine MK-OFM retrofit including the study of dosing unit
Автори: Бойко, Ігор Васильович
Boiko, Ihor
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Бойко І. В. Модернізація автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатора : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / І. В. Бойко. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 86 с.
Дата публікації: гру-2020
Дата подання: гру-2020
Дата внесення: 29-гру-2020
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Пилипець, Оксана Михайлівна
Члени комітету: Пилипець, Михайло Ількович
УДК: 681.2
Теми: 133
галузеве машинобудування
дозатор
установка
сметана
фасування
dosing unit
machine
sour cream
filling
Короткий огляд (реферат): Автор кваліфікаційної роботи – Бойко Ігор Васильович. Тема роботи: Модернізація автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатора. Кваліфікаційну роботу виконано в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2020 році Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки обсягом 110 сторінок (34 рисунки) та графічної частини 8 креслень формату А1. В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатора в умовах фасування сметани. Основними задачами, які вирішуються в даній кваліфікаційній роботі, є: аналіз конструкцій обладнання для фасування; розробка заходів з модернізації автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; енергетичні розрахунки автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; конструктивні розрахунки автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; технологічні розрахунки автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; моделювання роботи дозатора у різних конструктивних виконаннях; аналіз отриманих результатів; розробка заходів з охорони праці і техніки безпеки; вирішення питань безпеки життєдіяльності.
Опис: Захист відбувся 22 грудня 2020р. о 13.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії №18
Зміст: Анотація. Вступ. 1. Аналіз сучасного стану об’єкту дослідження, вибір і обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Методи та методика досліджень. 3. Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень вдосконалення об’єкта дослідження. 4. Математичне моделювання технологічної або технічної системи, що розглядається в роботі. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Додатки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33725
Власник авторського права: © Бойко Ігор Васильович, 2020
Перелік літератури: 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. посібник/ Єресько Г.О.,Шинкарик М.М.,Ворощук В.Я.-К.:ЦНЛ,2007.-337с 2. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 3. Митин В.В. Курсовое и дипломное проектирование оборудования предприятий мясной и молочной промышленности.— М.:Колосс, 1992.— 272с. 4. Лащинский А.А., Толчинский А.Р. Основы конструирования и расчёта химической аппаратуры. Справочник.— Л.: “Машиностроение”, 1970.— 752с. 5. Бойко І.В. Аналіз фасувального устаткування /Бойко І.В., Бойко О.В. // Збірник тез доповідей ІХ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 142. 6. Алямовский А.А. SolidWorks Simulation. Инженерный анализ для профессионалов: задачи, методы, рекомендации. / А.А. Алямовский. – ДМК Пресс, 2015. – 562 c. 7. Лабораторный практикум по процессам и аппаратам пищевых производств: Учеб. для вузов / под ред. А.С. Гинзбурга .- 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1990. - 256 с. 8. Алямовский А.А. SolidWorks Simulation. Как решать практические задачи. / А.А. Алямовский. – BHV, 2012. – 445 c. 9. SolidWorks 2010: Расширенное моделирование деталей. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 333 c. 10. SolidWorks 2010 - Моделирование сборок. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 393 c. 11. Никитин В.С. Охрана труда на предприятиях пищевой промышленности / В.С. Никитин, Ю.М. Бурашников. –М.: Агропромиздат, 1991.– 349с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко Ігор ДР.pdfДипломна робота14,96 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Avtorska_Бойко Ігор.pdfАвторська довідка240,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора