Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536

Título : Побудова математичної моделі процесу кристалізації
Otros títulos : Construction of the mathematic model of crystallization process
Autor : Буняк, А.
Рудик, Ю.
Buniak, A.
Rudyck, Y.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Буняк А. Побудова математичної моделі процесу кристалізації / Буняк А., Рудик Ю. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 157–163. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика).
Bibliographic description (International): Buniak A., Rudyck Y. (2005) Pobudova matematychnoi modeli protsesu krystalizatsii [Construction of the mathematic model of crystallization process]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 157-163 [in Ukrainian].
Is part of: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005
Journal/Collection: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Issue: 2
Volume: 10
Fecha de publicación : 30-mar-2005
Submitted date: 27-jun-2004
Date of entry: 12-may-2020
Editorial : ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
UDC: 664.126.4.053.2-4
Number of pages: 7
Page range: 157-163
Start page: 157
End page: 163
Resumen : Запропоновано імітаційну модель процесу кристалізації на основі математичного апарату кубічної сплайнової інтерполяції. Модель може знайти застосування для ведення процесу уварювання суспензій.
In the article propose mathematic model of the crystallization process, bases on the mathematical apparatus of cubic spline interpolation. Model may be use in the process of boiling of suspension.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536
ISSN : 1727-7108
References (Ukraine): 1. Белостоцкий Л.Г. Исследование влияния циркуляции и перемешивания утфеля в вакуум- аппаратах на процесс кристаллизации. – Дис.канд.техн.наук.-Краснодар:КПИ, 1969.-161 с.
2. Принципы технологии сахара. Под.редакцией П.Хонига, перевод с английского. – М.:Пищепромиздат, 1961.-616 с.
3. Герасименко Л.А., Хвалковський Т.П. Методи аналізу і контролю у виробництві цукру. – К.: Харчова промисловість, 1992. – 328 с.
4. Технологические особенности сахарного производства и пути повышения его эффективности. – К.: Харчова промисловість, 1987. – 135 с.
5. Бабак В.П., Кандецький В.С., Шрюфер Е. Обробка сигналів. – К.: Либідь, 1996. – 392 с.
References (International): 1. Belostotskii L.H. Issledovanie vliianiia tsirkuliatsii i peremeshivaniia utfelia v vakuum- apparatakh na protsess kristallizatsii, Dis.kand.tekhn.nauk.-Krasnodar:KPI, 1969.-161 p.
2. Printsipy tekhnolohii sakhara. Pod.redaktsiei P.Khoniha, perevod s anhliiskoho, M.:Pishchepromizdat, 1961.-616 p.
3. Herasymenko L.A., Khvalkovskyi T.P. Metody analizu i kontroliu u vyrobnytstvi tsukru, K., Kharchova promyslovist, 1992, 328 p.
4. Tekhnolohicheskie osobennosti sakharnoho proizvodstva i puti povysheniia eho effektivnosti, K., Kharchova promislovist, 1987, 135 p.
5. Babak V.P., Kandetskyi V.S., Shriufer E. Obrobka syhnaliv, K., Lybid, 1996, 392 p.
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.