Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536

Tytuł: Побудова математичної моделі процесу кристалізації
Inne tytuły: Construction of the mathematic model of crystallization process
Authors: Буняк, А.
Рудик, Ю.
Buniak, A.
Rudyck, Y.
Akcesoria: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Буняк А. Побудова математичної моделі процесу кристалізації / Буняк А., Рудик Ю. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 157–163. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика).
Bibliographic description: Buniak A., Rudyck Y. (2005) Pobudova matematychnoi modeli protsesu krystalizatsii [Construction of the mathematic model of crystallization process]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 157-163 [in Ukrainian].
Część publikacji: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005
Journal/kolekcja: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Release/№ : 2
Tom: 10
Data wydania: 30-mar-2005
Data archiwizacji: 27-cze-2004
Date of entry: 12-maj-2020
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
UDC: 664.126.4.053.2-4
Strony: 7
Zakres stron: 157-163
Główna strona: 157
Strona końcowa: 163
Abstract: Запропоновано імітаційну модель процесу кристалізації на основі математичного апарату кубічної сплайнової інтерполяції. Модель може знайти застосування для ведення процесу уварювання суспензій.
In the article propose mathematic model of the crystallization process, bases on the mathematical apparatus of cubic spline interpolation. Model may be use in the process of boiling of suspension.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536
ISSN: 1727-7108
Wykaz piśmiennictwa: 1. Белостоцкий Л.Г. Исследование влияния циркуляции и перемешивания утфеля в вакуум- аппаратах на процесс кристаллизации. – Дис.канд.техн.наук.-Краснодар:КПИ, 1969.-161 с.
2. Принципы технологии сахара. Под.редакцией П.Хонига, перевод с английского. – М.:Пищепромиздат, 1961.-616 с.
3. Герасименко Л.А., Хвалковський Т.П. Методи аналізу і контролю у виробництві цукру. – К.: Харчова промисловість, 1992. – 328 с.
4. Технологические особенности сахарного производства и пути повышения его эффективности. – К.: Харчова промисловість, 1987. – 135 с.
5. Бабак В.П., Кандецький В.С., Шрюфер Е. Обробка сигналів. – К.: Либідь, 1996. – 392 с.
References: 1. Belostotskii L.H. Issledovanie vliianiia tsirkuliatsii i peremeshivaniia utfelia v vakuum- apparatakh na protsess kristallizatsii, Dis.kand.tekhn.nauk.-Krasnodar:KPI, 1969.-161 p.
2. Printsipy tekhnolohii sakhara. Pod.redaktsiei P.Khoniha, perevod s anhliiskoho, M.:Pishchepromizdat, 1961.-616 p.
3. Herasymenko L.A., Khvalkovskyi T.P. Metody analizu i kontroliu u vyrobnytstvi tsukru, K., Kharchova promyslovist, 1992, 328 p.
4. Tekhnolohicheskie osobennosti sakharnoho proizvodstva i puti povysheniia eho effektivnosti, K., Kharchova promislovist, 1987, 135 p.
5. Babak V.P., Kandetskyi V.S., Shriufer E. Obrobka syhnaliv, K., Lybid, 1996, 392 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi