Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуняк, А.
dc.contributor.authorРудик, Ю.
dc.contributor.authorBuniak, A.
dc.contributor.authorRudyck, Y.
dc.date.accessioned2020-05-12T12:39:46Z-
dc.date.available2020-05-12T12:39:46Z-
dc.date.created2005-03-30
dc.date.issued2005-03-30
dc.date.submitted2004-06-27
dc.identifier.citationБуняк А. Побудова математичної моделі процесу кристалізації / Буняк А., Рудик Ю. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 157–163. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика).
dc.identifier.issn1727-7108
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536-
dc.description.abstractЗапропоновано імітаційну модель процесу кристалізації на основі математичного апарату кубічної сплайнової інтерполяції. Модель може знайти застосування для ведення процесу уварювання суспензій.
dc.description.abstractIn the article propose mathematic model of the crystallization process, bases on the mathematical apparatus of cubic spline interpolation. Model may be use in the process of boiling of suspension.
dc.format.extent157-163
dc.language.isouk
dc.publisherТДТУ
dc.publisherTSTU
dc.relation.ispartofВісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005
dc.relation.ispartofScientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005
dc.titleПобудова математичної моделі процесу кристалізації
dc.title.alternativeConstruction of the mathematic model of crystallization process
dc.typeArticle
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages7
dc.subject.udc664.126.4.053.2-4
dc.relation.references1. Белостоцкий Л.Г. Исследование влияния циркуляции и перемешивания утфеля в вакуум- аппаратах на процесс кристаллизации. – Дис.канд.техн.наук.-Краснодар:КПИ, 1969.-161 с.
dc.relation.references2. Принципы технологии сахара. Под.редакцией П.Хонига, перевод с английского. – М.:Пищепромиздат, 1961.-616 с.
dc.relation.references3. Герасименко Л.А., Хвалковський Т.П. Методи аналізу і контролю у виробництві цукру. – К.: Харчова промисловість, 1992. – 328 с.
dc.relation.references4. Технологические особенности сахарного производства и пути повышения его эффективности. – К.: Харчова промисловість, 1987. – 135 с.
dc.relation.references5. Бабак В.П., Кандецький В.С., Шрюфер Е. Обробка сигналів. – К.: Либідь, 1996. – 392 с.
dc.relation.referencesen1. Belostotskii L.H. Issledovanie vliianiia tsirkuliatsii i peremeshivaniia utfelia v vakuum- apparatakh na protsess kristallizatsii, Dis.kand.tekhn.nauk.-Krasnodar:KPI, 1969.-161 p.
dc.relation.referencesen2. Printsipy tekhnolohii sakhara. Pod.redaktsiei P.Khoniha, perevod s anhliiskoho, M.:Pishchepromizdat, 1961.-616 p.
dc.relation.referencesen3. Herasymenko L.A., Khvalkovskyi T.P. Metody analizu i kontroliu u vyrobnytstvi tsukru, K., Kharchova promyslovist, 1992, 328 p.
dc.relation.referencesen4. Tekhnolohicheskie osobennosti sakharnoho proizvodstva i puti povysheniia eho effektivnosti, K., Kharchova promislovist, 1987, 135 p.
dc.relation.referencesen5. Babak V.P., Kandetskyi V.S., Shriufer E. Obrobka syhnaliv, K., Lybid, 1996, 392 p.
dc.identifier.citationenBuniak A., Rudyck Y. (2005) Pobudova matematychnoi modeli protsesu krystalizatsii [Construction of the mathematic model of crystallization process]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 157-163 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleВісник Тернопільського державного технічного університету
dc.citation.volume10
dc.citation.issue2
dc.citation.spage157
dc.citation.epage163
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.