Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30091
Назва: Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока
Інші назви: Development of a new kind of milk-pant drink with innovation introduction into drinking kinds of milk plant
Автори: Даньків, Назарій Миколайович
Dankіv N.M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Даньків Н.М. Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н. М. Даньків. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 85 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 5-січ-2020
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Крупа, Ольга Миколаївна
Члени комітету: Зварич, Наталія Миколаївна
УДК: 637.146.34
Теми: 181
харчові технології
питне молоко
рослинні компоненти
соя
технологія
drinking milk
vegetable components
soybeans
technology
Кількість сторінок: 85
Короткий огляд (реферат): Тема даного курсового проекту: «Розроблення нового виду молочнорослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока». Проектом цеху виробництва питних видів молока передбачено: виготовлення запроектованого асортименту продукції, яке відповідатиме вимогам виробництва; зменшення впливів зовнішніх факторів на сировину та готовий продукт. Обладнання, яке використовується на підприємстві підвищить продуктивність, покращить органолептичні та мікробіологічні показники. У розділі 1 подано техніко-економічне обгрунтування. У розділі 2 подано технологічну частину проекту, а також описується організація технологічних процесів виробництва продуктів запроектованого асортименту, вимоги якості сировини, опис загальних операцій запроектованого асортименту, а також опис технології виробництва запроектованого асортименту. У розділі 3 подана науково-дослідна частина проекту, що включає в себе мету, об’єкт, предмет, методи дослідження та їх результати. У розділі 4 описується охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. У розділі 5 описується екологія.
Dankіv N.M. Development of a new kind of milk-pant drink with innovation introduction into drinking kinds of milk plant The master's thesis is dedicated to the development of soy beverage and it`s introduction. Key words: drinking milk, vegetable components, soybeans, technology.
Опис: Захист відбудеться 27 грудня 2019 р. о 9.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії № 18 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 5, навчальний корпус №5, ауд. 14.
Зміст: Анотація…… Вступ……….. 1. Техніко-економічне обґрунтування проекту……… 2. Технологічна частина проекту….. 2.1. Технологічні розрахунки виробництва запроектованого асортименту……... 2.2. Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва …… 2.3. Забезпечення технологічного процесу виробництва запроектованого асортименту…… 3. Науково-дослідна частина проекту….. 3.1. Аналітичний огляд літературних джерел…... 3.2. Мета, об’єкт, предмет та методи дослідження…. 3.3. Результати дослідження………. 4. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях….. 4.1. Охорона праці 4.2. безпека в надзвичайних ситуаціях 5. Екологія ………… Висновки…….. Список використаних літературних джерел…
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30091
Власник авторського права: © Даньків Н.М., 2019
Перелік літератури: 1.Технологія молочних продуктів: Підруч. / Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, Т.А. Скороченко та ін. – К.: НУХТ, 2013. – 502 с. 2.Скарбовійчук О. М., Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А., Федоров В. Г. Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів: довідник. - К. : НУХТ, 2012. - 311 с 3. ДСТУ 3662:2018 «Молоко коров'яченезбиране. Вимоги при закупівлі» 4.Крусь Г.Н., Тиняков В.Г., ФофановЮ.Ф.Технология молока и оборудование предприятий молочной промышленности. – М.: Агропромиздат, 1986. – 280 с. 5.Горбатова Г.Г. Біохімія молока і молочних продуктів. 3-е вид.,перераб. і доп. – СПб.: ГИОРД, 2003. – 320 с. 6.Скорочено Т.А. Технологія незбираномолочних продуктів: Навч.посіб./ Т.А. Скороченко, Г.Є.Поліщук, О.В.Грек, О.В.Кочубей.-Вінниця: Нова книга, 2005. — 264 с. 7. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія молока і молочних продуктів: Навчальне видання. – К:. Вища освіта, 2006. – 351 с. 8.Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб. –К.: НУХТ, 2013. – 394 с. 9. Данчук Ю. І. Соєве молоко як сировина для молочної промисловості // Вісник аграрної науки – 2005. – № 6. – С. 78-80. 10. Керб Л.П. Основи охорони праці: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 2003. – 215 с. 11.Законодавство України про охорону праці: 36. нормат. документів. – К.: Основа, 1997. – 576 с. 12. Бедрій Я.І. Охорона праці:Навчальний посібник. – Львів:Магнолія, 2007. – 238с. 13.Основи охорони праці: Підручник. 2-ге видання / К.Н.Ткачук, М.О.Халімовський, В.В.Зацарний та ін. – К.: Основа, 2006 – 448 с. 14.Основи охорони праці:. /В.В. Березуцький, Т.С. Бондаренко, Г.Г.Валенко та ін.; за ред. проф. В.В. Березуцького. – Х.:Факт, 2005. – 480 с. 15. Охорона праці та промислова безпека: Навч. посіб. / К. н. ткачук, В. В. Зацарний, Р. В. Сабарно, С. Ф. Каштанов, Л. О. Мітюк, Л. Д. Третьякова, К. К.Ткачук, А. В. Чадюк. За ред. К. н. ткачука і В. В. Зацарного. – К.: 2009 – 218 с. 16.Димань, Т. М. Екологія людини [Текст] : підруч. для вищ. навч. закладів / Т. М. Димань. – К. : Видавничий центр «Академія», 2009. – 376 с. – (Серія «Альма-матер»). 17.Димань, Т. М. Екологія людини [Текст] : підруч. для вищ. навч. закладів / Т. М. Димань. – К. : Видавничий центр «Академія», 2009. – 376 с. – (Серія «Альма-матер»). 18.Мягченко, О. П. Основи екології [Текст] : підруч. для вищ. навч. закладів / О. П. Мягченко. – К. : Центр учбової літератури, 2010. – 312 с. 19.Потіш, А. Ф. Екологія: теоретичні основи і практикум [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закладів /А.Ф. Потіш, В.Г. Медвідь, О.Г. Гвоздецький, З.Я. Козак. – 3-тє видання, стереотипне. – Львів: «Магнолія плюс», 2006. – 324с. 20. Кучерявий, В. П. Екологія [Текст] : підруч. для вищ. навч. закладів / В. П. Кучерявий. – Львів : Світ, 2001. – 500 с. 21.Білявський, Г. О. Основи екології [Текст] : підруч. для вищ. навч. закладів / Г. О. Білявський, Р. С. Фурдуй, І. Ю. Костіков. – К. : Либідь, 2004. – 408 с. 22. Федоренко, О. І. Основи екології [Текст] : підруч. / О. І. Федоренко, О. І. Бондар, А. В. Кулік. – К. : Знання, 2006. – 543 с. 23. Олійник, Я. Б. Основи екології [Текст] : підруч. / Я. Б. Олійник, П. Г. Шищенко, О. П. Гавриленко. – К. : Знання, 2012. – 558 с. 24.Екологія і закон [Текст] : Екологічне законодавство України : у 2-х кн. / відпов. ред. док. юрид. наук, професор, заслужений юрист України, академік УЕАН В. І. Андрейцев. – К. : Юрінком Інтер, 1997. – Кн. 2. – 576 с. 25.Властивість соєвого молока. Редакція Healthday. Режим доступу: https://healthday.in.ua/harchuvannya/zdorove-kharchuvannya/soieve-moloko-korysti-shkoda (дата звернення: 20.11.2019). Кориснівластивостісоєвого молока, застосування і протипоказання. 26.Властивість соєвого молока. Редакція «Сьогодні». Режим доступу: https://www.segodnya.ua/ua/lifestyle/food_wellness/chem-polezno-soevoe-moloko574012.html(дата звернення: 27.11.2019). Чим корисне соєве молоко. 27.Власивості меду. Управління охорони здоров’я. Режим доступу: http://uozter.gov.ua/ua/pages/295(дата звернення:27.11.2019). Цілющі властивості меду. 28.Властивості кориці. Будь здоров. Режим доступу: https://uanew.info/korisni-vlastivosti-koritsi (дата звернення: 01.12.2019). Корисні властивості кориці. 29.Властивості насіння чіа. Блог молочний альянс. Режим доступу: https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/nasinnia-chia-i-ikh-koryst-sekretyvykorystannia-ta-pryhotuvannia (дата звернення: 02.12.2019). Насіння чіа і їх користь – секрети використання та приготування. 30.Насіння чія. Моє здоровя. Режим доступу: https://moyezdorovya.com.ua/nejmovirna-koryst-nasinnya-chia-dlya-zdorovya/ (дата звернення: 30.11.2019). Неймовірна користь насіння чіа для організму.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplomna Dankіv.pdfДипломна робота2,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Aref Dankіv.pdfАвтореферат295,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора