Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222

Başlık: Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні
Diğer Başlıklar: Change in ph and orp in the vegetable juice on storage
Yazarlar: Покотило, Олег
Колихалін, Олександр
Пщпович, Дарія
Pokotylo, Oleg
Kolykhalin, Oleksandr
Popovych, Daria
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні / Олег Покотило, Олександр Колихалін, Дарія Пщпович // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 147. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Pokotylo O., Kolykhalin O., Popovych D. (2019) Zminy rn i ovp u ovochevykh sokakh pry zberihanni [Change in ph and orp in the vegetable juice on storage]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 147 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Yayın Tarihi: 10-Eki-2019
Date of entry: 15-Kas-2019
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8.031
Number of pages: 1
Page range: 147
Start page: 147
End page: 147
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL for reference material: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit-
References (Ukraine): 1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit-
References (International): 1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit-
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.