Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Покотило, Олег | |
dc.contributor.author | Колихалін, Олександр | |
dc.contributor.author | Пщпович, Дарія | |
dc.contributor.author | Pokotylo, Oleg | |
dc.contributor.author | Kolykhalin, Oleksandr | |
dc.contributor.author | Popovych, Daria | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Покотило О. Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні / Олег Покотило, Олександр Колихалін, Дарія Пщпович // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 147. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222 | - |
dc.format.extent | 147 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.relation.uri | https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- | |
dc.title | Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні | |
dc.title.alternative | Change in ph and orp in the vegetable juice on storage | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8.031 | |
dc.relation.references | 1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- | |
dc.relation.referencesen | 1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- | |
dc.identifier.citationen | Pokotylo O., Kolykhalin O., Popovych D. (2019) Zminy rn i ovp u ovochevykh sokakh pry zberihanni [Change in ph and orp in the vegetable juice on storage]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 147 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 147 | |
dc.citation.epage | 147 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147.pdf | 285,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147.djvu | 18,08 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147__COVER.png | 452,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.