Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПокотило, Олег
dc.contributor.authorКолихалін, Олександр
dc.contributor.authorПщпович, Дарія
dc.contributor.authorPokotylo, Oleg
dc.contributor.authorKolykhalin, Oleksandr
dc.contributor.authorPopovych, Daria
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:53Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:53Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationПокотило О. Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні / Олег Покотило, Олександр Колихалін, Дарія Пщпович // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 147. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222-
dc.format.extent147
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.relation.urihttps://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit-
dc.titleЗміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні
dc.title.alternativeChange in ph and orp in the vegetable juice on storage
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8.031
dc.relation.references1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit-
dc.relation.referencesen1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit-
dc.identifier.citationenPokotylo O., Kolykhalin O., Popovych D. (2019) Zminy rn i ovp u ovochevykh sokakh pry zberihanni [Change in ph and orp in the vegetable juice on storage]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 147 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage147
dc.citation.epage147
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.