Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177
Titolo: | Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods |
Titoli alternativi: | Перспективы использования фасолевой муки для получения песочного и бисквитного полуфабрикатов |
Autori: | Navazhylava, Alena Koroleva, Lidia Новожилова, Елена Королёва, Лидия |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Беларусь Могилевский государственный медицинский колледж, Могилев, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Navazhylava A. Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods / Alena Navazhylava, Lidia Koroleva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 88–89. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Navazhylava A., Koroleva L. (2019) Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 88-89 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 10-ott-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.68 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 88-89 |
Start page: | 88 |
End page: | 89 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.pdf | 566,62 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.djvu | 26,52 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89__COVER.png | 407,2 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.