霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29143

Title: Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії
Other Titles: Determination of the identification marks of the pressure non-refined vegetable oil
Authors: Куник, Олександра
Гром, Ганна
Сарібєкова, Діана
Kunik, Oleksandra
Grom, Hanna
Saribekova, Diana
Affiliation: Херсонський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Куник О. Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії / Олександра Куник, Ганна Гром, Діана Сарібєкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 44. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kunik O., Grom H., Saribekova D. (2019) Vyznachennia identyfikatsiinykh oznak presovoi nerafinovanoi roslynnoi olii [Determination of the identification marks of the pressure non-refined vegetable oil]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 44 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-十月-2019
Date of entry: 15-十一月-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 665.3
Number of pages: 1
Page range: 44
Start page: 44
End page: 44
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29143
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.