Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29143

Назва: Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії
Інші назви: Determination of the identification marks of the pressure non-refined vegetable oil
Автори: Куник, Олександра
Гром, Ганна
Сарібєкова, Діана
Kunik, Oleksandra
Grom, Hanna
Saribekova, Diana
Приналежність: Херсонський національний технічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Куник О. Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії / Олександра Куник, Ганна Гром, Діана Сарібєкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 44. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Kunik O., Grom H., Saribekova D. (2019) Vyznachennia identyfikatsiinykh oznak presovoi nerafinovanoi roslynnoi olii [Determination of the identification marks of the pressure non-refined vegetable oil]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 44 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 665.3
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 44
Початкова сторінка: 44
Кінцева сторінка: 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29143
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.