กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801
ชื่อเรื่อง: | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids |
ผู้แต่ง: | Покотило, О. С. Горожанський, О. Я. Pokotylo, O. S. Horozhansky, O. Ya. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. С. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот / О. С. Покотило, О. Я. Горожанський // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 124. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Pokotylo O. S., Horozhansky O. Ya. (2018) Kupazhuvannia netradytsiinykh olii z metoiu pidvyshchennia vmistu omeha-3 zhyrnykh kyslot [Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 124 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
วันที่เผยแพร่: | 28-พฤศ-2018 |
Date of entry: | 18-กุม-2019 |
สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
UDC: | 665.9 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 124 |
Start page: | 124 |
End page: | 124 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
References (Ukraine): | 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet? / S.M. Grundy // Am. J. Clin. Nutr. – 1997. – Vol.66. – P. 988–990. |
References (International): | 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet?, S.M. Grundy, Am. J. Clin. Nutr, 1997, Vol.66, P. 988–990. |
Content type: | Conference Abstract |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Blending_of_non_traditional_124.pdf | 291,54 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Blending_of_non_traditional_124.djvu | 17,94 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Blending_of_non_traditional_124__COVER.png | 380,06 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น