Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801

Titulua: Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Beste titulu batzuk: Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids
Egilea: Покотило, О. С.
Горожанський, О. Я.
Pokotylo, O. S.
Horozhansky, O. Ya.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. С. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот / О. С. Покотило, О. Я. Горожанський // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 124. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Pokotylo O. S., Horozhansky O. Ya. (2018) Kupazhuvannia netradytsiinykh olii z metoiu pidvyshchennia vmistu omeha-3 zhyrnykh kyslot [Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 124 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Gordailuaren-data: 28-Nov-2018
Date of entry: 18-Feb-2019
Argitalpen: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 665.9
Number of pages: 1
Page range: 124
Start page: 124
End page: 124
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801
ISBN: 978-617-7331-71-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
References (Ukraine): 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet? / S.M. Grundy // Am. J. Clin. Nutr. – 1997. – Vol.66. – P. 988–990.
References (International): 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet?, S.M. Grundy, Am. J. Clin. Nutr, 1997, Vol.66, P. 988–990.
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.