Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801

Назва: Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Інші назви: Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids
Автори: Покотило, О. С.
Горожанський, О. Я.
Pokotylo, O. S.
Horozhansky, O. Ya.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Покотило О. С. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот / О. С. Покотило, О. Я. Горожанський // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 124. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pokotylo O. S., Horozhansky O. Ya. (2018) Kupazhuvannia netradytsiinykh olii z metoiu pidvyshchennia vmistu omeha-3 zhyrnykh kyslot [Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 124 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 28-лис-2018
Дата внесення: 18-лют-2019
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
УДК: 665.9
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 124
Початкова сторінка: 124
Кінцева сторінка: 124
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801
ISBN: 978-617-7331-71-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Перелік літератури: 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet? / S.M. Grundy // Am. J. Clin. Nutr. – 1997. – Vol.66. – P. 988–990.
References: 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet?, S.M. Grundy, Am. J. Clin. Nutr, 1997, Vol.66, P. 988–990.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.