Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26622
Назва: Підвищення ефективності ресурсного потенціалу підприємства (на прикладі ПАП «Агропродсервіс»)
Автори: Зальопаний, Дмитро Володимирович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: ЗАЛЬОПАНИЙ Д.В. Підвищення ефективності ресурсного потенціалу підприємства (на прикладі ПАП «Агропродсервіс») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ Д.В. ЗАЛЬОПАНИЙ. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с.
Дата публікації: 1-гру-2018
Дата подання: 1-гру-2018
Дата внесення: 24-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Дмитрів, Дмитро Володимирович
Члени комітету: Ціх, Галина Володимирівна
УДК: УДК 338.1
Теми: 051
економіка
ресурсний потенціал, економічний потенціал, моделювання, обгрунтування.
Короткий огляд (реферат): АНОТАЦІЯ Зальопаний Д.В. Підвищення ефективності ресурсного потенціалу підприємства (на прикладі ПАП «Агропродсервіс»). – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018. Магістерську роботу виконано на 123 аркушах, містить 16 рисунків, 29 таблиць, додатки на 2 сторінках. В ній використано 32 літературних джерела, а саме: статті, монографії, автореферати дисертацій з тематики ресурсного потенціалу підприємств. Об’єкт дослідження – методичні підходи до формування ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств. Предмет дослідження – ресурсний потенціал ПАП «Агропродсервіс». Методи дослідження – економіко-статистичний метод, математичне моделювання, графічний метод. В першому розділі розкрито сучасні підходи формування ресурсного потенціалу підприємств АПК. В другому розділі проведено аналіз показників фінансово-господарської діяльності ПАП «Агропродсервіс». В третьому розділі роботи розроблено математичну модель ресурсного потенціалу. В спеціальній частині проведено прогнозування ресурсного потенціалу ПАП «Агропродсервіс». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування ресурсного потенціалу ПАП «Агропродсервіс». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26622
Власник авторського права: ЗАЛЬОПАНИЙ ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ
Перелік літератури: Гула І.А., Зальопаний Д.В., Ратуш М.С. Характеристика організаційних структур підприємств АПК / І.А. Гула, Д.В. Зальопаний, М.С. Ратуш // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 161-162.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:051 — економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtireferat Zalopany D.V..pdf211,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора