Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26622
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДмитрів, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorЗальопаний, Дмитро Володимирович-
dc.date.accessioned2018-12-24T16:30:31Z-
dc.date.available2018-12-24T16:30:31Z-
dc.date.issued2018-12-01-
dc.date.submitted2018-12-01-
dc.identifier.citationЗАЛЬОПАНИЙ Д.В. Підвищення ефективності ресурсного потенціалу підприємства (на прикладі ПАП «Агропродсервіс») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ Д.В. ЗАЛЬОПАНИЙ. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26622-
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Зальопаний Д.В. Підвищення ефективності ресурсного потенціалу підприємства (на прикладі ПАП «Агропродсервіс»). – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018. Магістерську роботу виконано на 123 аркушах, містить 16 рисунків, 29 таблиць, додатки на 2 сторінках. В ній використано 32 літературних джерела, а саме: статті, монографії, автореферати дисертацій з тематики ресурсного потенціалу підприємств. Об’єкт дослідження – методичні підходи до формування ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств. Предмет дослідження – ресурсний потенціал ПАП «Агропродсервіс». Методи дослідження – економіко-статистичний метод, математичне моделювання, графічний метод. В першому розділі розкрито сучасні підходи формування ресурсного потенціалу підприємств АПК. В другому розділі проведено аналіз показників фінансово-господарської діяльності ПАП «Агропродсервіс». В третьому розділі роботи розроблено математичну модель ресурсного потенціалу. В спеціальній частині проведено прогнозування ресурсного потенціалу ПАП «Агропродсервіс». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування ресурсного потенціалу ПАП «Агропродсервіс». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject051uk_UA
dc.subjectекономікаuk_UA
dc.subjectресурсний потенціал, економічний потенціал, моделювання, обгрунтування.uk_UA
dc.titleПідвищення ефективності ресурсного потенціалу підприємства (на прикладі ПАП «Агропродсервіс»)uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holderЗАЛЬОПАНИЙ ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧuk_UA
dc.contributor.committeeMemberЦіх, Галина Володимирівна-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udcУДК 338.1uk_UA
dc.relation.referencesГула І.А., Зальопаний Д.В., Ратуш М.С. Характеристика організаційних структур підприємств АПК / І.А. Гула, Д.В. Зальопаний, М.С. Ратуш // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 161-162.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:051 — економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtireferat Zalopany D.V..pdf211,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора