Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2018-06-22T12:08:39Z-
dc.date.available2018-06-22T12:08:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко, Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є теоретичне вивчення студентами фундаментальних положень ідентифікації харчових продуктів та управління якістю, ознайомлення з вимогами діючих систем державних і міжнародних стандартів, основних нормативних документів підприємства харчової промисловості; набуття практичних навичок з виявлення фальсифікації харчових продуктів, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є ознайомлення та надання студентам відповідної підготовки з питань ідентифікації та виявлення фальсифікації продукції; ознайомлення студентів з основними законодавчими, нормативними документами за тематикою дисципліни чинними в Україні; вивчення основоположних та організаційно-методичних стандартів національної системи сертифікації; виявлення змін органолептичних показників харчових продуктів, їхній характер і ступінь, а також встановлення причин, що зумовили ці зміни; вивчення ідентифікації продукції та виявлення її фальсифікації та дефектів; виявлення чужорідних речовин у продуктах (пестицидів, токсичних елементів, харчових добавок, патогенних мікроорганізмів та ін.).uk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль : ТНТУuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метидичні ідентифікація.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора