Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742
Titulua: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Egilea: | Вічко, Олена Іванівна Карпик, Галина Вікторівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко, Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 77 с. |
Gordailuaren-data: | 2017 |
Date of entry: | 22-Jun-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль : ТНТУ |
Laburpena: | Метою викладання навчальної дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є теоретичне вивчення студентами фундаментальних положень ідентифікації харчових продуктів та управління якістю, ознайомлення з вимогами діючих систем державних і міжнародних стандартів, основних нормативних документів підприємства харчової промисловості; набуття практичних навичок з виявлення фальсифікації харчових продуктів, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є ознайомлення та надання студентам відповідної підготовки з питань ідентифікації та виявлення фальсифікації продукції; ознайомлення студентів з основними законодавчими, нормативними документами за тематикою дисципліни чинними в Україні; вивчення основоположних та організаційно-методичних стандартів національної системи сертифікації; виявлення змін органолептичних показників харчових продуктів, їхній характер і ступінь, а також встановлення причин, що зумовили ці зміни; вивчення ідентифікації продукції та виявлення її фальсифікації та дефектів; виявлення чужорідних речовин у продуктах (пестицидів, токсичних елементів, харчових добавок, патогенних мікроорганізмів та ін.). |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742 |
Content type: | Methodical recommendations |
Bildumetan azaltzen da: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Метидичні ідентифікація.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak