Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 283

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 0 7 30 1 2 5

Звантажень файлу

Переглядів
Метидичні ідентифікація.pdf 5422

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 146
Україна 58
Netherlands 36
Germany 22
Sweden 6
Vietnam 3
Greece 2
China 1
France 1
United Kingdom 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
Louisville 21
Kiev 18
Mountain View 12
Ann Arbor 9
Kharkiv 7
Odessa 6
Woodbridge 4
Hanoi 3
Lviv 3