Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017
Title: | Теплові режими випікання хлібобулочних виробів |
Other Titles: | The heat modes of baking bakery products |
Authors: | Пованда, М. Povanda, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Пованда М. Теплові режими випікання хлібобулочних виробів / Пованда М. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 32. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Povanda M. (2018) Teplovi rezhymy vypikannia khlibobulochnykh vyrobiv [The heat modes of baking bakery products]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 32 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018 |
Conference/Event: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Issue Date: | 26-ápr-2018 |
Date of entry: | 30-máj-2018 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 26-27 квітня 2018 року 26-27 April 2018 |
UDC: | 664.653.1 |
Keywords: | випікання тісто-хліб heat modes bakery products baking |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 32 |
Start page: | 32 |
End page: | 32 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017 |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.pdf | 286,73 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.djvu | 19,04 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32__COVER.png | 354,29 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!