Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017

Title: Теплові режими випікання хлібобулочних виробів
Other Titles: The heat modes of baking bakery products
Authors: Пованда, М.
Povanda, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Пованда М. Теплові режими випікання хлібобулочних виробів / Пованда М. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 32. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Povanda M. (2018) Teplovi rezhymy vypikannia khlibobulochnykh vyrobiv [The heat modes of baking bakery products]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 32 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Conference/Event: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Issue Date: 26-Apr-2018
Date of entry: 30-Mei-2018
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 664.653.1
Keywords: випікання
тісто-хліб
heat modes
bakery products
baking
Number of pages: 1
Page range: 32
Start page: 32
End page: 32
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.