Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пованда, М. | |
dc.contributor.author | Povanda, M. | |
dc.coverage.temporal | 26-27 квітня 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 26-27 April 2018 | |
dc.date.accessioned | 2018-05-30T06:54:00Z | - |
dc.date.available | 2018-05-30T06:54:00Z | - |
dc.date.created | 2018-04-26 | |
dc.date.issued | 2018-04-26 | |
dc.identifier.citation | Пованда М. Теплові режими випікання хлібобулочних виробів / Пованда М. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 32. — (Обладнання харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017 | - |
dc.format.extent | 32 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018 | |
dc.subject | випікання | |
dc.subject | тісто-хліб | |
dc.subject | heat modes | |
dc.subject | bakery products | |
dc.subject | baking | |
dc.title | Теплові режими випікання хлібобулочних виробів | |
dc.title.alternative | The heat modes of baking bakery products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.653.1 | |
dc.identifier.citationen | Povanda M. (2018) Teplovi rezhymy vypikannia khlibobulochnykh vyrobiv [The heat modes of baking bakery products]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 32 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.citation.spage | 32 | |
dc.citation.epage | 32 | |
dc.citation.conference | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.pdf | 286,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.djvu | 19,04 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32__COVER.png | 354,29 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.