Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092| Назва: | Модернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу. |
| Інші назви: | Modernization of the emulsifier brand a2-shui for the production line of waffles on the pat "TerA" with the study of reliability and durability of the mixing body. |
| Автори: | Томенко, Анастасія Олександрівна |
| Бібліографічний опис: | Томенко А.О. Модернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Томенко. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Дата публікації: | 21-лют-2018 |
| Дата подання: | 21-лют-2018 |
| Дата внесення: | 23-лют-2018 |
| Науковий керівник: | Вітенько, Тетяна Миколаївна |
| Теми: | 133 галузеве машинобудування |
| Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі розроблено заходи з модернізації робочого органу машини для виготовлення емульсії А2 – ШУИ. Порівняно показники надійності та довговічності оригінального робочого органу та модернізованого |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092 |
| Тип вмісту: | Master Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| автореферат-Томенко.pdf | 127,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора