Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВітенько, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorТоменко, Анастасія Олександрівна-
dc.date.accessioned2018-02-23T12:32:44Z-
dc.date.available2018-02-23T12:32:44Z-
dc.date.issued2018-02-21-
dc.date.submitted2018-02-21-
dc.identifier.citationТоменко А.О. Модернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Томенко. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092-
dc.description.abstractВ дипломній роботі розроблено заходи з модернізації робочого органу машини для виготовлення емульсії А2 – ШУИ. Порівняно показники надійності та довговічності оригінального робочого органу та модернізованогоuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.titleМодернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу.uk_UA
dc.title.alternativeModernization of the emulsifier brand a2-shui for the production line of waffles on the pat "TerA" with the study of reliability and durability of the mixing body.uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат-Томенко.pdf127,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора