Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Вітенько, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Томенко, Анастасія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-23T12:32:44Z | - |
dc.date.available | 2018-02-23T12:32:44Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-21 | - |
dc.date.submitted | 2018-02-21 | - |
dc.identifier.citation | Томенко А.О. Модернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Томенко. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі розроблено заходи з модернізації робочого органу машини для виготовлення емульсії А2 – ШУИ. Порівняно показники надійності та довговічності оригінального робочого органу та модернізованого | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.title | Модернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу. | uk_UA |
dc.title.alternative | Modernization of the emulsifier brand a2-shui for the production line of waffles on the pat "TerA" with the study of reliability and durability of the mixing body. | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Томенко.pdf | 127,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора