Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
UDC
Gönderi Tarihi
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Yardım
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-6 den 6.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Tür
Yayın Tarihi
Date of entry
Başlık
Yazar(lar)
Master Thesis
2020
30-Ara-2020
Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу
Мурин, Тетяна Євгенівна
;
Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis
2019
29-Ara-2019
Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів
Кадило, Наталія Василівна
;
Kadylo N.V.
Master Thesis
2019
1-Oca-2020
Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу
Павлусик, Петро Михайлович
;
Pavlusyk P.M.
Master Thesis
2019
1-Oca-2020
Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід
Сеник, Віталій Андрійович
;
Senyk V.A.
Master Thesis
2020
30-Ara-2020
Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку
Власов, Валентин Васильович
;
Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis
2019
1-Oca-2020
Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу
Стайоха, Богдан Олександрович
;
Stayoha B.A.
Keşfet
Yazar
1
Kadylo N.V.
1
Muryn, Tetiana Yevhenivna
1
Pavlusyk P.M.
1
Senyk V.A.
1
Stayoha B.A.
1
Vlasov, Valentyn Vasylovych
1
Власов, Валентин Васильович
1
Кадило, Наталія Василівна
1
Мурин, Тетяна Євгенівна
1
Павлусик, Петро Михайлович
1
Сеник, Віталій Андрійович
1
Стайоха, Богдан Олександрович
Konu
6
181
6
харчові технології
4
freezing
4
заморожування
4
соковіддача
3
664.85
3
juice yield
2
blanching
2
heating up
2
бланшування
2
нагрівання
2
обробка НВЧ струмами
2
обробка НВЧ-хвилями
1
664.8
1
apples
1
apricots
1
cherry plum
1
frozen strawberries
1
heating up,
1
juice secretion
.
sonraki >
Yayın tarihi
2
2020
4
2019
by languages
6
uk