Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22188

Назва: Визначення раціональних параметрів ефективності процесу ультразвукової гомогенізації молока
Інші назви: Determination of rational parameters of efficiency ultrasound homogenization milk
Автори: Постнов, Г.
Червоний, В.
Постнова, О.
Postnov, Gennady
Chervonyi, Vitalii
Postnova, Olga
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка
Бібліографічний опис: Постнов Г. Визначення раціональних параметрів ефективності процесу ультразвукової гомогенізації молока / Г. Постнов, В. Червоний, О. Постнова // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 205–206. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Postnov G., Chervonyi V., Postnova O. (2017) Vyznachennia ratsionalnykh parametriv efektyvnosti protsesu ultrazvukovoi homohenizatsii moloka [Determination of rational parameters of efficiency ultrasound homogenization milk]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 205-206 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Конференція/захід: ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 18-тра-2017
Дата внесення: 1-лис-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 17-18 травня 2017 року
17-18 May 2017
УДК: 637.134
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 205-206
Початкова сторінка: 205
Кінцева сторінка: 206
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22188
Перелік літератури: 1. Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвиль / Г. М. Постнов, Г. М. Шипко, В. М. Червоний, О. М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харч. та торг. – Х.: ХДУХТ, 2016. – Вип. 2 (24). – С. 258–266.
References: 1. Eksperymentalni doslidzhennia protsesu homohenizatsii moloka v poli ultrazvukovykh khvyl, H. M. Postnov, H. M. Shypko, V. M. Chervonyi, O. M. Postnova, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv, restorannoho hospodarstva i torhivli: zb. nauk. pr., Khark. derzh. un-t kharch. ta torh, Kh., KhDUKhT, 2016, Iss. 2 (24), P. 258–266.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.