Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22188

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПостнов, Г.
dc.contributor.authorЧервоний, В.
dc.contributor.authorПостнова, О.
dc.contributor.authorPostnov, Gennady
dc.contributor.authorChervonyi, Vitalii
dc.contributor.authorPostnova, Olga
dc.coverage.temporal17-18 травня 2017 року
dc.coverage.temporal17-18 May 2017
dc.date.accessioned2017-11-01T12:59:52Z-
dc.date.available2017-11-01T12:59:52Z-
dc.date.created2017-05-18
dc.date.issued2017-05-18
dc.identifier.citationПостнов Г. Визначення раціональних параметрів ефективності процесу ультразвукової гомогенізації молока / Г. Постнов, В. Червоний, О. Постнова // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 205–206. — (Обладнання харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22188-
dc.format.extent205-206
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.relation.ispartofMaterials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
dc.titleВизначення раціональних параметрів ефективності процесу ультразвукової гомогенізації молока
dc.title.alternativeDetermination of rational parameters of efficiency ultrasound homogenization milk
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.134
dc.relation.references1. Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвиль / Г. М. Постнов, Г. М. Шипко, В. М. Червоний, О. М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харч. та торг. – Х.: ХДУХТ, 2016. – Вип. 2 (24). – С. 258–266.
dc.relation.referencesen1. Eksperymentalni doslidzhennia protsesu homohenizatsii moloka v poli ultrazvukovykh khvyl, H. M. Postnov, H. M. Shypko, V. M. Chervonyi, O. M. Postnova, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv, restorannoho hospodarstva i torhivli: zb. nauk. pr., Khark. derzh. un-t kharch. ta torh, Kh., KhDUKhT, 2016, Iss. 2 (24), P. 258–266.
dc.identifier.citationenPostnov G., Chervonyi V., Postnova O. (2017) Vyznachennia ratsionalnykh parametriv efektyvnosti protsesu ultrazvukovoi homohenizatsii moloka [Determination of rational parameters of efficiency ultrasound homogenization milk]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 205-206 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.citation.spage205
dc.citation.epage206
dc.citation.conferenceⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Розташовується у зібраннях:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.