Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097
Title: | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна |
Other Titles: | Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour |
Authors: | Лісовська, Тетяна Шпилик, Олександра Джур, Ярослава Стадник, Ігор Ярославович Lisovska, Tatiana Shpilick, Alexandra Dzhur, Jaroslava Stadnik, Igor |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Ярослава Джур, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 95. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lisovska T., Shpilick A., Dzhur J., Stadnik I. (2017) Vyznachennia ekonomichnoi dotsilnosti vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna [Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 95 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.681.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 95 |
Start page: | 95 |
End page: | 95 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lisovska_T-Determining_the_economic_feasibility_95.pdf | 278,89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SPHNP_2017_Lisovska_T-Determining_the_economic_feasibility_95.djvu | 20,4 kB | DjVu | View/Open | |
SPHNP_2017_Lisovska_T-Determining_the_economic_feasibility_95__COVER.jpg | 188,39 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.