Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097

Tytuł: Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Inne tytuły: Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour
Authors: Лісовська, Тетяна
Шпилик, Олександра
Джур, Ярослава
Стадник, Ігор Ярославович
Lisovska, Tatiana
Shpilick, Alexandra
Dzhur, Jaroslava
Stadnik, Igor
Akcesoria: Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Ярослава Джур, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 95. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Lisovska T., Shpilick A., Dzhur J., Stadnik I. (2017) Vyznachennia ekonomichnoi dotsilnosti vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna [Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 95 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.681.2
Strony: 1
Zakres stron: 95
Główna strona: 95
Strona końcowa: 95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi