Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лісовська, Тетяна | |
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра | |
dc.contributor.author | Джур, Ярослава | |
dc.contributor.author | Стадник, Ігор Ярославович | |
dc.contributor.author | Lisovska, Tatiana | |
dc.contributor.author | Shpilick, Alexandra | |
dc.contributor.author | Dzhur, Jaroslava | |
dc.contributor.author | Stadnik, Igor | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:36Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:36Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Ярослава Джур, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 95. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097 | - |
dc.format.extent | 95 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна | |
dc.title.alternative | Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.681.2 | |
dc.identifier.citationen | Lisovska T., Shpilick A., Dzhur J., Stadnik I. (2017) Vyznachennia ekonomichnoi dotsilnosti vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna [Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 95 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 95 | |
dc.citation.epage | 95 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.