Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Груник, О. | |
dc.contributor.author | Маліцька, А. | |
dc.contributor.author | Ємельяненко, Ю. | |
dc.contributor.author | Федорова, О. В. | |
dc.contributor.author | Новіков, В. П. | |
dc.contributor.author | Grunik, O. | |
dc.contributor.author | Malitska, A. | |
dc.contributor.author | Yemelianenko, Y. | |
dc.contributor.author | Fedorova, O. | |
dc.contributor.author | Novikov, V. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів / О. Груник, А. Маліцька, Ю. Ємельяненко, О. В. Федорова, В. П. Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085 | - |
dc.format.extent | 79 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | |
dc.title.alternative | Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 663 | |
dc.subject.udc | 663.03 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.subject.udc | 664-49 | |
dc.identifier.citationen | Grunik O., Malitska A., Yemelianenko Y., Fedorova O., Novikov V. (2017) Molekuliarna kukhnia – nove pole dlia fizyko-khimichnykh eksperymentiv [Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 79 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», м.Львів, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 79 | |
dc.citation.epage | 79 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.pdf | 278,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.djvu | 15,65 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79__COVER.jpg | 170,05 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.