Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГруник, О.
dc.contributor.authorМаліцька, А.
dc.contributor.authorЄмельяненко, Ю.
dc.contributor.authorФедорова, О. В.
dc.contributor.authorНовіков, В. П.
dc.contributor.authorGrunik, O.
dc.contributor.authorMalitska, A.
dc.contributor.authorYemelianenko, Y.
dc.contributor.authorFedorova, O.
dc.contributor.authorNovikov, V.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:32Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:32Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationМолекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів / О. Груник, А. Маліцька, Ю. Ємельяненко, О. В. Федорова, В. П. Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085-
dc.format.extent79
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleМолекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів
dc.title.alternativeMolecular cuisine is a new field for physicochemical experiments
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc663
dc.subject.udc663.03
dc.subject.udc664
dc.subject.udc664-49
dc.identifier.citationenGrunik O., Malitska A., Yemelianenko Y., Fedorova O., Novikov V. (2017) Molekuliarna kukhnia – nove pole dlia fizyko-khimichnykh eksperymentiv [Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 79 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка», м.Львів, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage79
dc.citation.epage79
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.