Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085
Název: | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів |
Další názvy: | Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments |
Autoři: | Груник, О. Маліцька, А. Ємельяненко, Ю. Федорова, О. В. Новіков, В. П. Grunik, O. Malitska, A. Yemelianenko, Y. Fedorova, O. Novikov, V. |
Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», м.Львів, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів / О. Груник, А. Маліцька, Ю. Ємельяненко, О. В. Федорова, В. П. Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Grunik O., Malitska A., Yemelianenko Y., Fedorova O., Novikov V. (2017) Molekuliarna kukhnia – nove pole dlia fizyko-khimichnykh eksperymentiv [Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 79 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 11-říj-2017 |
Date of entry: | 28-říj-2017 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 663 663.03 664 664-49 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 79 |
Start page: | 79 |
End page: | 79 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.pdf | 278,1 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.djvu | 15,65 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79__COVER.jpg | 170,05 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.