กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085

ชื่อเรื่อง: Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments
ผู้แต่ง: Груник, О.
Маліцька, А.
Ємельяненко, Ю.
Федорова, О. В.
Новіков, В. П.
Grunik, O.
Malitska, A.
Yemelianenko, Y.
Fedorova, O.
Novikov, V.
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», м.Львів, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів / О. Груник, А. Маліцька, Ю. Ємельяненко, О. В. Федорова, В. П. Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Grunik O., Malitska A., Yemelianenko Y., Fedorova O., Novikov V. (2017) Molekuliarna kukhnia – nove pole dlia fizyko-khimichnykh eksperymentiv [Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 79 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 663
663.03
664
664-49
Number of pages: 1
Page range: 79
Start page: 79
End page: 79
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.pdf278,1 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.djvu15,65 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79__COVER.jpg170,05 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น