Търсене


Текущи филтри:


Ново търсене
Добавяне на филтри:

Използвайте филтри, за да прецизирате резултатите от търсенето.


Резултати 1-3 от 3. (Време за търсене: 0.006 секунди).
  • предишен
  • 1
  • следващ
Брой Посещения на Публикация:
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Object22-Авг-201622-Авг-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla