Търсене


Текущи филтри:


Ново търсене
Добавяне на филтри:

Използвайте филтри, за да прецизирате резултатите от търсенето.


Резултати 1-5 от 5. (Време за търсене: 0.006 секунди).
  • предишен
  • 1
  • следващ
Брой Посещения на Публикация:
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Learning ObjectОкт-201622-Юни-2017"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning ObjectМай-201426-Апр-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Object22-Авг-201622-Авг-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla