Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479

Titre: Використання консервантів в харчовій промисловості
Autre(s) titre(s): The use of preservatives in food
Auteur(s): Юськів, Н.
Кухтин, М.
Uskiv, N.
Kuhtyn, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Юськів Н. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. Юськів, М. Кухтин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 173. — (Секція: Хімія.хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Uskiv N., Kuhtyn M. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in food]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 173 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Date de publication: 29-oct-2014
Date of entry: 22-jan-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 664.8.030
Page range: 173
Start page: 173
End page: 173
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479
Content type: Article
Collection(s) :XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.