Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮськів, Н.uk
dc.contributor.authorКухтин, М.uk
dc.contributor.authorUskiv, N.uk
dc.contributor.authorKuhtyn, M.uk
dc.coverage.temporal29-30 жовтня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal29-30 October 2014uk
dc.date.accessioned2016-01-22T14:50:18Z-
dc.date.available2016-01-22T14:50:18Z-
dc.date.created2014-10-29uk
dc.date.issued2014-10-29uk
dc.identifier.citationЮськів Н. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. Юськів, М. Кухтин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 173. — (Секція: Хімія.хімічна, біологічна та харчова технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479-
dc.format.extent173uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleВикористання консервантів в харчовій промисловостіuk
dc.title.alternativeThe use of preservatives in fooduk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.8.030uk
dc.identifier.citationenUskiv N., Kuhtyn M. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in food]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 173 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage173uk
dc.citation.epage173uk
dc.citation.conferenceⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.