Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юськів, Н. | uk |
dc.contributor.author | Кухтин, М. | uk |
dc.contributor.author | Uskiv, N. | uk |
dc.contributor.author | Kuhtyn, M. | uk |
dc.coverage.temporal | 29-30 жовтня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 29-30 October 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-22T14:50:18Z | - |
dc.date.available | 2016-01-22T14:50:18Z | - |
dc.date.created | 2014-10-29 | uk |
dc.date.issued | 2014-10-29 | uk |
dc.identifier.citation | Юськів Н. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. Юськів, М. Кухтин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 173. — (Секція: Хімія.хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479 | - |
dc.format.extent | 173 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.title | Використання консервантів в харчовій промисловості | uk |
dc.title.alternative | The use of preservatives in food | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.8.030 | uk |
dc.identifier.citationen | Uskiv N., Kuhtyn M. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in food]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 173 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 173 | uk |
dc.citation.epage | 173 | uk |
dc.citation.conference | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
Розташовується у зібраннях: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173.pdf | 275,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173.djvu | 15,24 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.