Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7048

Назва: Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства
Інші назви: Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry
Автори: Заваріка, Г. М.
Тотмакова, К. С.
Zavarika, G. M.
Totmakova, K. S.
Приналежність: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Україна
Бібліографічний опис: Заваріка Г. М. Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства / Заваріка Г. М., Тотмакова К. С. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“, 15-17 жовтня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 130-132. — (Секція: інституційні основи управління регіональним розвитком туризму та рекреації).
Bibliographic description: Zavarika G. M., Totmakova K. S. (2015) Stratehichni napriamy rozvytku zakladiv hotelno-restorannoho hospodarstva [Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry]. Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement" (Tern., 15-17 october 2015), pp. 130-132 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“
Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement"
Дата публікації: 15-жов-2015
Дата внесення: 31-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 15-17 жовтня 2015 року
15-17 october 2015
УДК: 338.48
Діапазон сторінок: 130-132
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7048
ISBN: 978-617-7331-09-3
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://biznesvbloge.ru/
http://www.gourmetclub.ua/ua/
Перелік літератури: 1. Бизнес в блоге. Лучшие идеи бизнеса со всего мира [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://biznesvbloge.ru/.
2. Н. В. Бунтова Стратегічні орієнтири розвитку готельного бізнесу в Україні: Електронне наукове фахове видання "Ефективна економіка" № 12, 2013.
3. П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підручник – К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с.
4. Chamber Gourmet Club [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gourmetclub.ua/ua/
References: 1. Biznes v blohe. Luchshie idei biznesa so vseho mira [Electronic resource], Access mode: http://biznesvbloge.ru/.
2. N. V. Buntova Stratehichni oriientyry rozvytku hotelnoho biznesu v Ukraini: Elektronne naukove fakhove vydannia "Efektyvna ekonomika" No 12, 2013.
3. Piatnytska N.O. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva: pidruchnyk – K., Tsentr uchbovoi literatury, 2011 – 584 p.
4. Chamber Gourmet Club [Electronic resource], Access mode: http://www.gourmetclub.ua/ua/
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Сучасні особлив. формув. і управл. іннов. потенціалом регіон. розвитку туризму та рекреації із залуч. молод. ресурсу (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.