Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7048

Tytuł: Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства
Inne tytuły: Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry
Authors: Заваріка, Г. М.
Тотмакова, К. С.
Zavarika, G. M.
Totmakova, K. S.
Akcesoria: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Україна
Cytat: Заваріка Г. М. Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства / Заваріка Г. М., Тотмакова К. С. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“, 15-17 жовтня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 130-132. — (Секція: інституційні основи управління регіональним розвитком туризму та рекреації).
Bibliographic description: Zavarika G. M., Totmakova K. S. (2015) Stratehichni napriamy rozvytku zakladiv hotelno-restorannoho hospodarstva [Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry]. Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement" (Tern., 15-17 october 2015), pp. 130-132 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“
Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement"
Data wydania: 15-paź-2015
Date of entry: 31-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 15-17 жовтня 2015 року
15-17 october 2015
UDC: 338.48
Zakres stron: 130-132
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7048
ISBN: 978-617-7331-09-3
Związane URL literatura: http://biznesvbloge.ru/
http://www.gourmetclub.ua/ua/
Wykaz piśmiennictwa: 1. Бизнес в блоге. Лучшие идеи бизнеса со всего мира [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://biznesvbloge.ru/.
2. Н. В. Бунтова Стратегічні орієнтири розвитку готельного бізнесу в Україні: Електронне наукове фахове видання "Ефективна економіка" № 12, 2013.
3. П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підручник – К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с.
4. Chamber Gourmet Club [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gourmetclub.ua/ua/
References: 1. Biznes v blohe. Luchshie idei biznesa so vseho mira [Electronic resource], Access mode: http://biznesvbloge.ru/.
2. N. V. Buntova Stratehichni oriientyry rozvytku hotelnoho biznesu v Ukraini: Elektronne naukove fakhove vydannia "Efektyvna ekonomika" No 12, 2013.
3. Piatnytska N.O. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva: pidruchnyk – K., Tsentr uchbovoi literatury, 2011 – 584 p.
4. Chamber Gourmet Club [Electronic resource], Access mode: http://www.gourmetclub.ua/ua/
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Сучасні особлив. формув. і управл. іннов. потенціалом регіон. розвитку туризму та рекреації із залуч. молод. ресурсу (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi